22 octombrie 2024
ActualitateMinoră rănită de un șofer băcăuan în județul Neamț

Minoră rănită de un șofer băcăuan în județul Neamț

O minoră în vârstă de 14 ani a suferit răni în urma unui accident rutier petrecut vineri în timp ce traversa regulamentar o stradă din localitatea Ion Creangă din Piatra Neamț. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț, accidentul a avut loc în timp ce tânăra se afla pe trecerea de pietoni.

Inspectorul Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, a declarat: „Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 61 de ani, din județul Bacău, ar fi condus un autoturism în interiorul localității Ion Creangă, ar fi surprins și accidentat o minoră în vârstă de 14 ani, din Stejaru, ce se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii, rezultând rănirea acesteia.”



Victima a fost imediat transportată la Centrul de Primiri Urgențe Piatra-Neamț pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Starea ei de sănătate va fi monitorizată atent de către medici în următoarele ore.

Șoferul din Bacău, în vârstă de 61 de ani, se află în atenția autorităților, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Detalii suplimentare cu privire la circumstanțele exacte ale accidentului vor fi dezvăluite pe măsură ce ancheta progresează.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img