22 octombrie 2024
ActualitateDispariție misterioasă în Bacău - o tânără de 33 de ani a...

Dispariție misterioasă în Bacău – o tânără de 33 de ani a dispărut de acasă

O dispariție îngrijorătoare a avut loc în localitatea Hemeiuș din județul Bacău. Roxana Ionela Șelaru, în vârstă de 33 de ani, născută la Bacău pe 29 mai 1990, este în prezent dată dispărută și familia și autoritățile locale fac apel la ajutorul comunității pentru a o găsi.

Roxana Șelaru locuia în satul Hemeiuș, județul Bacău. Potrivit informațiilor oferite de autorități, la data de 3 octombrie 2023, în jurul orei 09:00, ea a părăsit voluntar domiciliul concubinului său din satul Hemeiuș și nu s-a mai întors de atunci. Motivul dispariției sale rămâne necunoscut și este investigat în prezent de către poliție.



Semnalmentele Roxanei Ionela Selaru sunt următoarele: are o înălțime de aproximativ 150 de centimetri, o greutate de aproximativ 50 de kilograme, și o corpolență slabă.

Familia și prietenii Roxanei sunt profund îngrijorați și așteaptă cu nerăbdare orice informație sau indiciu care ar putea ajuta la găsirea ei în siguranță. Dacă aveți informații cu privire la locul sau starea acesteia, vă rugăm să contactați imediat autoritățile locale sau numărul de urgență 112.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img