21 septembrie 2024
EvenimentUnde evadam in weekend

Unde evadam in weekend

Premiere la CinemaCity
In acest weekend Cinema City aduce noi premiere cinefililor bacauani. Este vorba de Viata lui Pi. Gen: Aventuri. Regia: Ang Lee. In rolul principal: Suraj Sharma. Cu Viata lui Pi, regizorul Ang Lee (“Brokeback Mountain”, “Tigru si dragon”) a creat un film revolutionar despre un tânar care supravietuieste unui dezastru maritim si se vede silit sa porneasca într-o calatorie epopeica, plina de aventuri si de descoperiri. Dupa naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de gradina zoologica, Pi Patel, pluteste în deriva într-o barca de salvare alaturi de o hiena, un urangutan, o zebra ranita si un imens si înfometat… tigru de Bengal. Pustiul îsi foloseste cunostintele enciclopedice în ceea ce priveste comportamentul animalelor pentru a-l tine la distanta pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasa si plina de riscuri relatie pe parcursul lungilor luni de calatorie pe valurile oceanului.
Al doilea film propus spre vizionare este Sapte Psyhopati si un câine. Gen: Comedie. Regia: Martin McDonagh. In rolurile principale: Sam Rockwell, Woody Harrelson, Colin Farrell.

Full ACT Night la „Bacovia”
Trupa A.C.T. organizeaza evenimentul numit “Full A.C.T. Night”, o seara dedicata aniversarii sale cu numarul 11, seara in care grupul de adolescenti va interpreta doua spectacole. Primul spectacol se numeste “Talk to me” – “Vorbeste cu mine” -, construit in decursul a patru zile in cadrul unui festival de teatru tânar care a avut loc in Timisoara. “E un spectacol surprinzator din multe puncte de vedere”, afirma organizatorii. Cel de-al doilea spectacol, «Uratul», de Marius von Mayenburg, este o piesa interesanta, recent pregatita pentru acest eveniment. Cu multa munca si multe sacrificii, reusim in fiecare an sa ducem la bun sfârsit aceasta seara, incarcata de emotie.” Bacauanii sunt asteptati duminica, 23 decembrie, de la ora 18, la Teatrul Municipal “Bacovia”, pentru a se bucura de Full A.C.T. Night!



„O ce veste minunata”
În prag de Sfinte Sarbatori, Ansamblul Folcloric “Busuiocul”, din Bacau, va invita sa ne bucuram împreuna de frumoasele noastre traditii de iarna, la spectacolul de colinde „O, ce veste minunata“, pe care solistii sai vocali si instrumentisti, dar alte si formatii corale si grupuri folclorice din România si din Republica Moldova, îl vor sustine duminica, 23 decembrie 2012, de la ora 14.00, la Teatrul de Vara “Radu Beligan”.

Petreceri de weekend
Vineri seara de la ora 21.00, Pub S4 va asteapta la „Chuck Norris Help Party”. De la aceeasi ora, Club Zebra va invita la un nou concept in materie de petrecere: NuGlam. Este prima petrecere de acest gen din oras cu “dresscode” special, pentru a pune masca ego-ului si a da frâu liber personalitatii… Tot vineri, The Stage propune, de la ora 21.00, o petrecere ca si cum ar fi ultima. Tot in The Stage, sâmbata seara este petrecere low cost marca „Discoteque”. De la ora 21.30, Pub S4 prezinta Concert Bucovina, iar de la ora 22.00 si pâna dimineata se petrece in Club Zebra cu Cezar / Noidoi. Ziua de duminica aduce doua concerte: „Trei Plus” de la ora 20.00, in Pub S4 si Bitza in concert la Club Zebra, de la ora 22.00. (F. Stefanescu, S. Patrascanu)



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img