18 octombrie 2024
ActualitateIncident cu un bărbat pe acoperișul unei clădiri din Onești

Incident cu un bărbat pe acoperișul unei clădiri din Onești

La data de 28 iulie a.c., autoritățile din Onești au fost alertate de un incident potențial periculos, după ce un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitate s-a urcat pe acoperișul unei clădiri, exprimându-și nemulțumirea față de modul de instrumentare a unei anchete penale în care era implicat.

În momentul în care apelul a fost făcut prin numărul de urgență 112, la fața locului au fost imediat direcționate patrule de poliție, precum și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, echipaje de pompieri și personal medical specializat.



Într-un efort coordonat, echipele de intervenție au reușit să intre în dialog cu bărbatul aflat pe acoperiș. Negociatorul poliției a căutat să înțeleagă motivele din spatele acțiunii acestuia și a încercat să-l convingă să renunțe la gestul său periculos.

Datorită intervenției prompte și eficiente a forțelor de ordine și a echipelor de urgență, situația s-a rezolvat cu succes. Bărbatul a fost convins să coboare de pe acoperiș și să renunțe la demersul său.

În continuare, pentru a se asigura că starea sa de sănătate este sub control, bărbatul a fost transportat la spitalul local, unde a beneficiat de îngrijiri medicale de specialitate.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img