22 octombrie 2024
ActualitateÎncă o serie de bilete la tratament balnear, pentru pensionari

Încă o serie de bilete la tratament balnear, pentru pensionari

Pe 11 iulie, Casa Județeană de Pensii (CJP) Bacău a început vânzarea biletelor de tratament balnear din cea de-a X-a serie din acest an. Pentru această serie, instituția județeană a primit 178 bilete în stațiuni în care baza de tratament aparține Casei Naționale de Pensii Publice sau unor firme private.

Locurile distribuite județului nostru sunt în stațiunile 1 Mai, Amara, Bălțătești, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Moneasa, Neptun, Nicolina, Olănești, Pucioasa, Sîngeorz, Sarata Monteoru, Saturn, Slănic Moldova, Tîrgu Ocna, Tușnad și Vatra Dornei. Toate biletele le-au fost alocate unor pensionari și asigurați în sistemul public de pensii care au depus cerere din timp și au întrunit punctajul necesar. Ei vor trebui să le ridice de la CJP Bacău până în data de 19 iulie. După această dată, biletele rămase vor fi scoase la vânzare liberă, pe principiul ”primul venit, primul servit”.



Beneficiarii se vor prezenta la CJP Bacău cu recomandarea de la medicul de familie sau de la cel de specialitate, pentru tratamentul balnear pe care îl vor urma. Pe lângă acest act medical, pentru a beneficia de gratuitate, persoanele cu dizabilități vor avea certificatul de încadrare în grad de handicap și ”Programul individual de reabilitare și integrare socială” (original și copie).

Acest document este eliberat de către Comisia Județeană de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulte. Cei care au obținut un bilet vor pleca în stațiune în 25, 26, 27 sau 28 iulie, data diferind în funcție de hotelul la care vor fi cazați. Să mai notăm că următoarea serie va debuta în 10, 11, 12 sau 13 august.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img