22 octombrie 2024
SportHandbal masculin / Liga Nationala: Ultima deplasare

Handbal masculin / Liga Nationala: Ultima deplasare

CSM Bucuresti – Stiinta MD Bacau (sâmbata, ora 18.00)

Stiinta MD Bacau revine pe teren. Dupa o pauza de trei saptamâni de la splendida victorie contra campioanei Tomis Constanta, studentii isi reiau parcursul in Liga Nationala. Sâmbata, echipa pregatita de Eliodor Voica va intâlni, in deplasare, pe CSM Bucuresti, pentru ca joia viitoare, sa-si incheie conturile cu turul campionatului, odata cu jocul de pe teren propriu impotriva lui CS Severin.



Doua meciuri importante

„Ne asteapta doua meciuri foarte importante deoarece ele pun punct sezonului, insa toata atentia noastra se indreapta in acest moment asupra primului joc, cel de sâmbata, de la Bucuresti”, a declarat „Colin Voca”. Tehnicianul bacauan are cuvinte de apreciere asupra adversarei de sâmbata, CSM Bucuresti: „Intâlnim o echipa buna, contra careia trebuie sa jucam la valoarea noastra pentru a o invinge”.

Rezultate oscilante

In aceasta prima jumatate de campionat, bucurestenii au inregistrat rezultate oscilante pe teren propriu. Au câstigat trei jocuri, dintre care unul la cinci goluri diferenta contra Odorheiului, au fost egalii viitoarei adversare a Stiintei, CS Caras Severin si au pierdut la limita, 22-23 ultima intâlnire de acasa, cu Energia Lignitul Pandurii Târgu-Jiu.

Puncte da, vacanta nu!

„Colin” Voica a incercat sa-si tina in priza elevii, astfel incât pauza competitionala prelungita sa nu-si puna amprenta in mod negativ pe evolutia echipei in ultimele doua jocuri ale turului. „Le-am atras atentia baietilor ca nu avem voie sa ne relaxam. Vacanta poate sa mai astepte, punctele nu”, a subliniat antrenorul Stiintei, care nu se confrunta cu indisponibilitati de lot.

Programul etapei a zecea

Penultima etapa a turului a avut ca prolog confruntare de ieri, dintre Universitatea Transilvania Cluj si Universitatea Poli Timisoara, incheiata cu victoria clujenilor cu 27-21 (13-7). Celelalte jocuri ale rundei (sâmbata, 15 decembrie): HCM Constanta – Univ. Bucovina Suceava (ora 11.00), CS Caras Severin – CSM Ploiesti (ora 11.00), CSM Bucuresti – Stiinta MD Bucuresti (ora 18.00). Duminica, de la ora 20.00 (in direct pe DIGI 3) se va juca partida Potaissa Turda – Energia Pandurii Târgu-Jiu. Aseara s-a disputat intâlnirea HC Odorhei – Dinamo Bucuresti.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img