2 octombrie 2024
ActualitateCum arată șantierul Spitalului Municipal

Cum arată șantierul Spitalului Municipal

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, împreună cu Adrian Popa- managerul SJU Bacău, Lucian Bogdanel- prefectul județului, dirigintele de șantier și antreprenorul general, au participat astăzi la o ședință de lucru și la o verificare a stadiului lucrărilor derulate în cadrul contractului încheiat pentru amenajarea subsolului și parterului clădirii „Spital Municipal”.

“Fără îndoială, lucrarea este complexă. Această complexitate este dată de faptul că în anii care au trecut, ceea ce se lucrase s-a deteriorat. Mai mult decât atât, sunt și zone în care au fost executate lucrările doar aparent. Bineînțeles că expertiza tehnică va releva toate aspectele ascunse odată cu execuția acelor lucrărilor”, a declarat președintele Valentin Ivancea.



Acesta a mai spus că antreprenorul depune eforturi suplimentare pentru ca acest proiect să fie realizat în condiții de calitate și să fie finalizat în cel mai scurt timp posibil. Imaginile surprinse în șantier sunt relevante.

“Consider că astăzi, de Ziua Mondială a Bolnavului, cea mai bună manieră prin care ne putem manifesta compasiunea față de cei care suferă este să ne concentrăm asupra asigurării condițiilor pentru pacienți, prin dezvoltarea infrastructurii medicale. În mod cert, dincolo de cuvintele de încurajare adresate bolnavilor, aceștia au nevoie de spitale realizate în condiții de calitate & echipate complet și de personal medical pregătit și dedicat îngrijirii pacienților.

În ultimii ani, în Bacău, s-au făcut pași extrem de importanți pentru dezvoltarea SJU Bacău, prin investiții complexe, gestionate de conducerea spitalului într-un mod eficient”, a mai declarat Valentin Ivancea.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img