2 octombrie 2024
ActualitateHaine de iarnă colectate și donate de Leo Club Phoenix Bacău

Haine de iarnă colectate și donate de Leo Club Phoenix Bacău

Leo Club Pheonix Bacău, aripa tânără a organizației Lions Club Bacau „Sf. Gheorghe”, a organizat prima ediție a acțiunii umanitare din acest an adresată comunității băcăuane. Voluntarii de la clubul Leo au amplasat în Parcul Catedralei din Bacău un Centru de colectare și de donații de haine groase și accesorii de iarnă.

Activitatea este destinată tuturor persoanelor care au nevoie de asemenea accesorii, care doresc să se îmbrace, gratis, cu o haină groasă „Centrul Leo de colectare și donații de haine groase”.



În patru zile de activitate în Parcul Catedralei, voluntarii de la Clubul Leo Pheonix Bacău au donat peste 60 de geci groase și accesorii de iarnă cetățenilor aflați la nevoie, dar au interacționat și cu cetățeni cu suflet mare care au contribuit cu diverse donații.

Clubul Leo Phoenix Bacău ne-a transmis că le mulțumește tuturor cetățenilor și voluntarilor care au fost alături de semenii noștri aflați la nevoie în aceste zile.

Clubul Leo face, însă, și un apel către toți cetățenii care doresc să susțină această acțiune umanitară prin donații de haine groase și de accesorii de iarnă: voluntarii îi roagă să îi viziteze în weekend-ul acesta la unul din cele două puncte de colectare amplasate în Parcul Catedralei și în Parcul Cancicov, în intervalul orar 13:00-17:00.

 



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img