1 octombrie 2024
ActualitatePoliția locală ridică mașinile abandonate

Poliția locală ridică mașinile abandonate

În ultimele două zile polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și Eliberare Permise de Liberă Trecere împreună cu reprezentanții Secției Utilaje și Servicii Tehnice din cadrul Primăriei Municipiului Bacău au ridicat de pe domeniul public 3 autovehicule abandonate sau fără stăpân din zona străzilor Electricienilor, Neagoe Vodă și Prelungirea Bradului. Alte 2 au fost repuse în circulație de către proprietari.

“Menționăm că pentru a fi declarate abandonate sau fără stăpân autovehiculele trebuie să îndeplinească cumulativ condițiile prevăzute de Legea nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor abandonate sau fără stăpân, respectiv să fi stat cel puțin 6 luni nemișcate pe domeniul public și să prezinte indicii care confirmă neutilizarea îndelungată a vehiculului.



Pe această cale facem apel la cetățenii municipiului Bacău ca în cazul în care au cunoștință despre existența unor autovehicule care au fost abandonate pe domeniul public să sesizeze la numărul de telefon 0234/986 sau pe adresa de e-mail sesizari@politialocalabc.ro”, se arată într-un comunicat al Poliției locale.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img