30 septembrie 2024
ActualitateLucian Bogdănel va fi următorul prefect

Lucian Bogdănel va fi următorul prefect

Organizația județeană Bacău a Partidului Social Democrat a organizat duminică, 12 decembrie, o ședință în care s-a votat nominalizarea la funcția de prefect a județului Bacău. Cu unanimitate a fost aprobată nominalizarea lui Lucian Bogdănel. Imediat după această ședință, conducerea filialei județene a PSD a susținut o conferință de presă în care s-a anunțat această numire.

„În cadrul ședinței au mai fost și alte nominalizări, însă Lucian Bogdănel a întrunit toate condițiile” a explicat președintele organizației județene a PSD, europarlamentarul Dragoș Benea care a subliniat că Lucian Bogdănel nu este membru de partid dar este un apropiat și un colaborator al PSD Bacău.



„Mulțumesc pentru sprijinul organizației județene a PSD Bacău. Este o perioadă complicată, complexă, cu provocări sub anumite aspecte, de la criza epidemiologică până la cea economică ce se profilează. Sunt convins că vom face treabă foarte bună în noua coaliție.

Probabil săptămâna viitoare se va consemna și instalarea propriuzisă în funcția de prefect”, a fost prima declarație a lui Lucian Bogdănel.

La întrebările jurnaliștilor prezenți, Dragoș Benea a declarat că cele două funcții de subprefect ar trebui să revină câte una celor două formațiuni politice din coaliție, respectiv PSD și PNL, dar, în opinia sa nu se justifică două asemenea funcții, una fiind mai mult decât suficientă, funcție ce ar trebui în această situație să fie deținută de PNL.

Întrebat de primele trei obiective pe care le are ca prefect, Lucian Bogdănel a precizat că acestea ar fi trecerea în condiții cât de cât rezonabile peste sezonul rece, având în vedere scumpirile anunțate mai ales la gaze, pregătirea valului al V-lea al pandemiei „care trebuie tratat cu seriozitate”.

„Ca priorități ale organizației politice din care fac parte și care m-a nominalizat la această funcție, aș sublinia restartarea autostrăzii A13 Bacău-Brașov, implimentarea aplicației POIM 470 de milioane de euro -41 de UAT-uri beneficiare de investiții apă și canalizare între care și municipiul Bacău, și nu în ultimul rând organizarea Spitalului Județean pentru că sănătatea e cea mai importantă”, a declarat în conferință de presă Lucian Bogdănel.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img