30 septembrie 2024
ActualitateCadou special pentru băcăuani: BRU Specialty Coffee a deschis prima locație din...

Cadou special pentru băcăuani: BRU Specialty Coffee a deschis prima locație din municipiu

Pentru că luna decembrie este luna cadourilor, începutul acestei luni a debutat cu un cadou special pentru băcăuani !

BRU Specialty Coffee a deschis prima locație din municipiul Bacău, pe strada Energiei nr. 37, într-o zonă care ducea lipsă de un asemenea concept.



Cine sunt și ce fac deosebit acești tineri de merită să le treci măcar o dată pragul?

Să începem cu ce fac:

Bru Specialty Coffee, este un concept inedit de prăjitorie care importă boabe verzi de cafea din toate colțurile lumii, în ideea de a le rumeni într-un prăjitor artizanal și ulterior de a le servi către comunitate într-un interval de timp atât de scurt încât să ofere degustătorilor o experiență nemaipomenită de explorare atât a gusturilor exotice cât și pe cele clasice, românești prin produse locale artizanale preparate în moduri originale.

Propria prajitorie de cafea ? Adică își prăjesc singuri cafeaua ?

Da ! De acolo a început toată această poveste frumoasă, atunci când o gașcă de tineri a hotărât să pună bazele unei prajitorii artizanale de cafea în Bacău cu scopul de a oferi comunității experiență cafelei de specialitate, proaspăt prăjite.
Cu acest concept de success au devenit deja preferații iubitorilor de cafea de specialitate, din Onești, locul unde a fost deschisă prima locație în această vară.

«Pentru noi este cursul normal să deschidem cea de-a doua locație în Bacău, având în vedere că aici am întemeiat prăjitoria acum 5 ani. Am reușit să găsim un spațiu potrivit, cu posibilitatea de parcare foarte aproape, într-o zonă care ducea lipsă de o cafenea în adevăratul sens al cuvântului. Pasiunea pentru cafea și experiența dobândită în ultimii ani ne-au întărit dorința de a le împărtăși în comunitate, de a fi mai aproape de pasionații de cafea bună, proaspăt prăjită. În această locație dorim să repliem exact ceea ce am reușit în Onești și anume să intrunim în marea familie BRU atât iubitorii de cafea de specialitate din zona cât și pe cei în tranzit care își doresc doar o pauză sănătoasă de revigorare sau reîncărcare a bateriilor într-un cadru cât mai relaxant și plin de experiențe».

Răzvan Vasile

Imediat ce veți trece pragul acestui Coffee Shop veți observa un design autentic și călduros, iar până să va dezmeticiti veți fi întâmpinat de un barista profesionist al cărui scop este de a vă aduce un zâmbet pe buze și de a vă încălzi starea de spirit astfel încât să părăsiți locația cu un boost de energie pozitivă. Acesta vă va recomanda produsele din meniu si vă va ajuta să identificați produsul care vă consideră că vi s-ar potrivi cel mai bine în funcție de dispoziție sau de momentul zilei.

Apropo de meniu, cei de la BRU își onorează promisiunea de a oferi experiența culturii variate a cafelei prin posibilitatea de a alege ca produsele pe baza de cafea să fie preparate fie din blendul casei, un mix din 3 cafele de origine, sau un single origin, 100% arabica, care se va schimba în fiecare lună. De exemplu acum i-am găsit cu o Ethiopia Yirgacheffe pe râșnită care pur și simplu m-a surprins în toate modurile posibile cu notele ei de caise, zmeură și ciocolată amăruie.

Pe lângă băuturile clasice Capuccino, Latte, Flat White și specialitățile pe bază de cafea precum Cold Brew Caramel Latte, Toffee Caramel Latte sau Kinder Bar Latte, doar la BRU Specialty Coffee veți putea găsi de acum înainte si o gamă de produse artizanale create în urma parteneriatelor cu producători locali de excepție, o zonă pe care BRU pune mare accent.

«Suntem înainte de toate un producător local, un business autohton românesc și credem cu tărie că sunt multe categorii din industria alimentară în care românii pot face produse mult mai sănătoase, gustoase și inedite decât vecinii noștrii de la care importăm un procent considerabil din ceea ce consumăm zilnic. Ne dorim și vom susține orice asociere cu alți producători locali de produse artizanale care sunt complementare pentru businessul nostru astfel încât conceptul de Fresh & Healthy pe care ni l-am însușit ca parte din misiune să poată fi completat într-un mod sustenabil atât pentru noi cât și pentru comunitate.
În acest sens am pus bazele unui astfel de parteneriat imediat cum am aflat că în zona noastră avem o plantație BIO de cătină, dezvoltând împreună cu baristii noștrii un produs specific sezonului rece numit Flu Buster care conține un nectar cu pulpă de cătină de la prietenii noștrii de la elexius.ro, franjuri fini de ghimbir și încă 2 ingrediente secrete menite laolaltă să întărească sistemul imunitar și să ne protejeze de răceli.
Acum lucrăm împreună cu Alex de la Mister Juice să finalizăm substituentul perfect pentru vinul fiert clasic în postura noului Hot Cloudy Apple. Cu sucul proaspăt din merele certificate ca produs montan din livada lui Alex, completate armonios cu alte 3 ingrediente secrete, vom avea băutura perfectă pentru cei care vor să se bucure de spiritul sărbătorilor de iarnă.»

Răzvan Dan

Brazilia, Columbia, Guatemala, Ethiopia sau Kenya sunt doar câteva din originile de cafea prăjite zilnic care pot fi achiziționate la BRU, în varianta de cafea boabe sau macinată, pentru a fi consumate acasa, să nu mai spunem că pentru sărbători, aceștia au pregătit niște Gift Box-uri cu produse locale și cu noile siropuri speciale pentru cafea marca BRU Specialty Coffee, toate aceste surprize, dar și alte noutăți, pot fi regăsite în social media pe
Facebook: https://www.facebook.com/bruspecialtycoffe
Instagram: https://www.instagram.com/bruspecialtycoffee/



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img