29 septembrie 2024
ActualitatePreședintele Consiliului Județean, la incendiul de la Oituz

Președintele Consiliului Județean, la incendiul de la Oituz

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a vizitat, la finele săptămânii trecute, zona afectată de incendiul de pădure de la Oituz.

“Pompierii care s-au luptat cu flăcările la Piatra Şoimului, în pădurile din împrejurimile Oituzului, merită respectul şi considerația noastră nu doar la ora bilanțurilor festive”, a declarat Valentin Ivancea.



“Aceşti eroi anonimi, veniți din toate colțurile județului, au reuşit să controleze incendiul şi, prin eforturi supraomeneşti, să-i limiteze întinderea la doar 35 de hectare.

Alături de câțiva apropiați, am fost azi în zona afectată pentru a transmite pompierilor un semn de apreciere şi recunoştința noastră pentru sacrificiul lor. Cuvintele sunt puține pentru a descrie uriaşa strădanie a acestor oameni care, timp de o săptămână, au fost 24 din 24 în lupta cu flăcările nimicitoare.

Ca vicepreşedinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău le mulțumesc, încă odată, tuturor lucrătorilor ISU implicați în lichidarea incendiului de pădure de la Oituz!”, a mai declarat acesta.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img