Sara Munteanu, din Onești, a lansat cel de-al IV-lea videoclip muzical la doar 13 ani

Tinerii din ziua de astăzi sunt cu totul altfel. Foarte emancipați și conectați la toate noutățile din IT&C, au acces la toate informațiile. Mai mult decât atât, sunt și foarte talentați. Iar acest aspect este reliefat atunci când îi vedem excelând în fel de fel de concursuri și festivaluri. Astăzi, vom vorbi despre un astfel de talent și vorbim de Sara Munteanu din Onești.

Sara este elevă în clasa a VII-a la Școala Generală Nr. 1 din Onești și este pasionată de muzică. Chiar de ziua ei, când a împlinit 13 ani, pe 16 septembrie, Sara Munteanu a lansat un videoclip. Și nu este la prima ispravă, producția fiind cea de-a IV- până la această vârstă. Este vorba de un cover al piesei „Say you wont let go”, un clip filmat în Bistro Kaya din Onești, filmările fiind efectuate de Marian Pârjol, Recording&Mix Master -Menelaos Pashalov.



În dreptul Sarei Munteanu se regăsesc și diferite premii de importanță majoră cucerite în concursuri și festivaluri renumite. Chiar în urmă cu câteva zile Sara a câștigat Trofeul Categoriei 13-14 ani la Festivalul Național de Muzică „Neghiniță” din Bacău. Iată și alte rezultate și premii: locul II la ediția 2021 a Festivalului „Stea printre Stele”; locul I la Starurile României Iași; Trofeul Categoriei 12 ani la One Stage Iași; Festivalul Național Topul Minivedetelor Slănic Moldova – locul 1(12 ani); Stea printre Stele-locul 1(2020)-11ani.,Comoara Moldovei -Bârlad 2019-locul 1,VIVA Alegria -Piatra Neamț 2018-Trofeul Juriului și locul 1.

Acestor premii li se alătură multe alte titluri importante. Iar toate acestea au venit în urma unui proces serios de studio. Sara Munteanu face conto încă din 2015, fiind elevă la My Music ART Moinești, profesori Irina și Alexandra Pashalov. Și cu siguranță lucrurile nu se vor opri aici. „Visul meu este să cânt, prin vocea mea să transmit…iar prin muncă să reușesc”, ne-a spus adolescent din Onești care are deja în proiect o piesă proprie. Cel mai probabil, noul material discografic, care va beneficia și de videoclip, va fi gata în decembrie. Așa că, cu siguranță de Sara Munteanu din Onești vom mai auzi și este foarte posibil ca într-o bună zi să se înscrie în clubul select al artistelor de talie națională din Onești. Cred că nu mai trebuie să le reamintim…