28 septembrie 2024
ActualitateUn adolescent din Bacău a câștigat patru trofee la un festival de...

Un adolescent din Bacău a câștigat patru trofee la un festival de muzică

Anul trecut a câștigat foarte multe premii în concursurile de muzică, fapt ce l-a adus în atenția noastră iar povestea lui a ajuns în ziarul Deșteptarea.

Scriam atunci că de Denis Voicu vom mai auzi. Și nu m-am înșelat pentru că seriozitatea și munca pe care o depune l-a adus din nou pe culmile succesului. Ultima sa reușită? Nu mai puțin de patru trofee la un festival desfășurat weekend-ul trecut.



Denis Voicu este elev în clasa a VIII-a la Colegiul Național de Artă „George Apostu” din Bacău și weekendul trecut a participat la Festivalul Concurs de Interpretare Vocal-Instrumentală „MultiTalent Show” de la Târgu Neamț, acolo unde au participat peste 80 de concurenți din toată țara.

Denis s-a impus la cele trei categorii la care a concurat, reușind să își treacă în cont Trofeul la secțiunea Muzică Religioasă categorie de vârstă 14-16 ani, Trofeul la secțiunea Baladă categorie de vârstă 14-16 ani și Trofeul la secțiunea Muzică Etno la aceiași categorie de vârstă. Toate aceste rezultate i-au adus și Marele Trofeu al Festivalului.

„Sfârșitul verii este pentru mine un excelent prilej să fac un bilanț pentru ultimele luni, perioadă în care m-am dedicat pasiunii pentru muzică. Faptul că a fost vacanță, mi-a permis să merg la toate concursurile la care mi-am propus și, din fericire, am fost premiat pentru participarea la aceste competiții muzicale de prestigiu.

O mare bucurie am simțit sâmbătă, 28 august când am câștigat trofeul MultiTalent Show- Festival- concurs de interpretare vocal- instrumentală, desfășurat la Târgu Neamț. Mi-am dorit să aduc trofeul festivalului la Bacău! Mi-am pus tot sufletul în interpretarea de pe scenă, cu gândul la profesorii care mă ajută zi de zi să fiu mai bun dar și la toți cei care mă susțin și au încredere în mine.

Nu pot trece cu vederea nici marea onoare pe care mi-a făcut-o părintele Arhidiacon Mihail Buca, pe care-l admir si respect foarte mult, prin invitația de a cânta la alături de Grupul Psaltic Tronos al Catedralei Patriarhale la Festivalul de muzică corală laică și religioasă „Gheorghe Cucu” organizat la Vaslui.

De fiecare dată când particip la festivaluri sau concursuri, îmi propun să fac cinste școlii în care învăț, celor care într-un fel sau altul au contribuit la formarea mea și nu în ultimul rând, să duc numele orașului nostru în topul celor care sunt pe podium la competițiile muzicale.

Îi încurajez pe toți cei care visează să își pună în aplicare speranțele și să facă zilnic pași către ceea ce și-au propus. Nu este un drum ușor dar, cu multă muncă și perseverență, orice vis devine realitate!

Le spun din suflet un sincer «mulțumesc» tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut. Mulțumesc domnișoarei profesor Andra Gabriela Lungu de la la Școala de Voce “My Voice Studio” by Andra Lungu și tuturor celor care au avut încredere în mine.”, a menționat Denis Voicu pentru Deșteptare.

Toate acestea mă fac să închei acest material exact ca cel precedent, din decembrie anul trecut. „Despre Denis Voicu vom mai auzi. De bine…”



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img