28 septembrie 2024
ActualitateCe spune primarul Viziteu despre contractul de 300.000 de euro pentru Creșa...

Ce spune primarul Viziteu despre contractul de 300.000 de euro pentru Creșa 3

Primarul Bacăului spune ca suma de 300.000 de euro despre care PSD a spus ca va fi plătită drept chirie pentru mutarea Creșei nr. 3 pe durata lucrărilor de modernizare nu este obligatoriu să fie plătită integral, ci că vor urma negocieri.

“Creșa 3 se va muta într-un alt spațiu pentru că încep lucrări de reabilitare cu fonduri europene. Propunerea de relocare pe Tolstoi 4 a venit după ce Centrul Bugetar Creșe a vizitat mai multe spații și în final acesta ar avea cele mai multe șanse să fie avizat.



Ceea ce a votat Consiliul Local este doar începerea procedurii de negociere! Nu s-a stabilit nici o chirie.

Mai mult, Primăria va negocia și includerea unor lucrări de reconversie a spațiului în sarcina proprietarului (lucrări costisitoare)”, a declarat primarul Lucian – Daniel Stanciu – Viziteu.

În ceea ce privește bursele elevilor, primarul spune că banii sunt în contulrile școlilor. “Banii sunt în cont ! Primăria și-a finalizat datoria încă din prima săptămâna din August. Am avut discuții punctuale cu directorii, la începutul anului școlar, care este oficial la 1 septembrie, aceste sume se vor prelua și vor ajunge la elevi”, a mai spus primarul Bacăului.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img