20 septembrie 2024
SportVolei feminin / Divizia A1: Antrenament cu public

Volei feminin / Divizia A1: Antrenament cu public

Volei Arges Pitesti – Stiinta Bacau 0-3 (7-25, 18-25, 13-25)

Scorul primului set al meciului de sâmbata vorbeste de la sine despre raportul de forte dintre CS Volei Arges Pitesti si Stiinta Bacau. Gazdele de la Volei Arges, echipa salvata in-extremis de la retrogradare, au fost surclasate cu 25-7 de Stiinta Bacau, vice-campioana României si o candidata autorizata la titlu in acest sezon. In acest context, victoria cu 3-0 a studentelor, care au bifat al doilea succes la rând in campionat, reprezinta cel mai firesc rezultat.



Fara istoric

Setul al doilea al jocului din Trivale fost unul mai strâns, un merit revenind si pitestencelor, care au limitat proportiile scorului pâna in dreptul unui rezonabil 18-25. In fine, partialul al treilea a fost câstigat cu 25-13 de bacauance, care pot spune astfel ca au facut un antrenament cu public. “A fost un meci fara istoric”, a dmis antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care a utilizat urmatoarea formula de echipa: Miclea-Grigoruta, Rogojinaru, Kamenova, Fales, Sosa, Iosef, Gaido (libero). Au mai jucat:Sobo, Breban si Herlea.

Pe primul loc

Stiinta conduce in clasament, fiind singura cu echipa cu maximum de puncte si golaveraj 6-0 dupa disputarea primelor doua runde din Divizia A1. Iata celelalte rezultate ale etapei a doua: CSM Lugoj – CSM Bucuresti 0-3, SCM U Craiova – Unic 3-0, Tomis – U Cluj 3-0, medicina Târgu-Mures – Dinamo 1-3. Partida CSM Sibiu – Volei Alba Blaj va avea loc mâine. Programul etapei viitoare (20 octombrie): Dinamo – CSM Lugoj, U Cluj- Medicina, Alba Blaj – Tomis, Stiinta – SCM U Craiova, Unic – CSM Sibiu, CSM Bucuresti – Arges Volei Pitesti.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img