20 septembrie 2024
SportFotbal / Liga a III-a: A cazut norma, a ramas spectacolul

Fotbal / Liga a III-a: A cazut norma, a ramas spectacolul

CSM Moinesti – Sporting Suceava 2-2 (1-1)

Pentru prima oara in acest sezon, au ratat norma de goluri si de puncte. Si-au pastrat insa fotoliul de lideri ai Seriei l din esalonul al treilea si, lucru la fel de important, au facut din nou spectacol. Vineri, in partida disputata acasa in compania lui Sporting Suceava, moinestenii lui Sorin Trofin au revenit de la 0-1 si de la 1-2, incheiind la egliatate, 2-2, un joc care s-ar putea bate oricând pe burta cu meciuri bune din liga a doua. Faptul ca spectatorii si-au aplaudat la final favoritii e cea mai buna dovada ca CSM Moinesti joaca fotbal. Si ca merita sa fie in fruntea clasamentului.



Buziuc, nr.1

In absenta lui Edi Tismanaru (suspendat pentru cumul de cartonase galbene), CSM Moinesti a mizat pe un cuplu de atac inedit: Darie – Chelariu. Cei doi nu au inselat asteptarile, trecându-si fiecare, numele pe lista marcatorilor, insa omul zilei s-a dovedit “vârful” oaspetilor, Alex Buziuc. In vârsta de 18 ani, “buldozerul” sucevean a asfaltat in doua rânduri apararea moinesteana. Mai intâi, in minutul 12, când a reusit deschiderea scorului si, ulterior, in min. 56, atunci când a rupt din nou echilibrul, aducându-si, o data in plus, echipa in acantaj.

N-au cedat

Marele merit al gazdelor este ca nu au cedat nici la 0-1 si nici la 1-2. In minutul 30, Darie a confirmat forma buna, dar si oportunsimul pe care-l manifesta in fata portii adverse, invingându-l din apropiere pe Butnariu. Golul de 2-2 a venit in minutul 85 si a fost opera lui Chelariu, care a incununat astfel pressingul din final al moinestenilor, care au atacat cu toate fortele si cu toate liniile. Lidera ramâne cu regretul ca pierde doua puncte la adevar, dar si cu satisfactia ca a evitat prima infrângere din acest sezon. O infrângere care s-ar fi dovedit total nemeritata.

Fara schimbari

Contra sucevenilor, CSM Moinesti a avut doar 13 jucatori apti fizic trecuti pe foaie. Aceasta este si explicatia pentru care gazdele nu au operat nicio modifiocare, incheiind meciul in formula cu care l-au inceput: Petrariu- Corman, Lupu, Irimia, Botezatu- Banu, S. Trofin, Apostu, R. Marin – Chelariu, Darie. Sporting Suceava: Butnariu- Kuruc, Hrimiuc, Ferariu, Oniu- Pantea, Azaharioaie, Stanescu, Strungariu- Bagu, Buziuc. Au mai jucat: Cutas, Ivan, Paius si Apetrei.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img