22 septembrie 2024
SportMinifotbal/ Campionatul Național: Golden Boys Bacău, la turneul final

Minifotbal/ Campionatul Național: Golden Boys Bacău, la turneul final

„Băieții de aur” ai Bacăului vor… aurul național. Sau măcar o nouă finală. Ca în 2013, la Hunedoara. De data aceasta, turneul final al Campionatului Național de minifotbal se ține, la Râmnicu-Vâlcea. Aici, între 2 și 4 iulie se reunesc cele mai bune 16 echipe din țară, împărțite în patru grupe.

Golden Boys Bacău și-a asigurat prezența în baza calificării de pe locurile 5-8 de la Supercupa României, de la Oradea. Cu un lot din care nu lipsesc fostul semifinalist UEFA Florin Lovin sau proaspeții internaționali de minifotbal ai României Ionuț Furtună și Sergiu Matei, „Băieții de aur” au fost repartizați în grupa C, alături de gazdele de la FC Boromir Râmnicu-Vâlcea, Real Yry Team Iași și HDS Drobeta.



Primul meci din grupă al băcăuanilor este programat vineri, la ora 20.15, contra Boromirului, pentru ca sâmbătă, 3 iulie, Golden Boys să joace, de la 12.00, cu HD Drobeta, iar de la 19.00, cu Real Yry Team Iași. Primele două clasate se califică în sferturile de finală. „La Supercupa României de la Oradea am fost eliminați la loviturile de la 7 metri, dar a fost o experiență frumoasă, mai ales după pauza asta lungă, fără meciuri oficiale. Pentru Râmnicu-Vîlcea avem speranțe de a urca în ierarhia finală.

Noi ne dorim locul 1, să ieșim campioni naționali. Totodată, vrem să participăm din nou în cupele europene, cu atât mai mult cu cât în 2019 am fost finaliștii EuroCup de la Lignano Sabbiadoro în Italia”, a declarat antrenorul-jucător al celor de la Golden Boys, Florin Romașcanu, care, alături de managerul Gheorghiță Timofti, mizează pe următorul lot: Norbert Antal, Mădălin Băiceanu, Bogdan Brăescu, Alexandru Câmpanu, Ionuț Furtună, Ionuț Gurnuț, Florin Lovin, Mădălin Luncanu, Sergiu Matei, George Mocanu, Iosif Netbai, Vasiule Padovei, Ionuț Panainte, Marian Paveliuc și Gabriel Vasilache.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img