20 septembrie 2024
SportFotbal / Alegeri la AJF Bacău

Fotbal / Alegeri la AJF Bacău

Sâmbătă, de la ora 11.00 Asociația Județeană de Fotbal țși va alege noua structură de conducere. Pentru un nou mandat de președinte (al patrulea consecutiv) candidează actualul conducător al AJF, Cristian Sava, în timp ce pentru cele două locuri de vice-președinți și-au depus candidatura Nelu Hârlea (Moinești) și Marius Ionică (Dărmănești).

Pentru funcția de membri ai Comitetului Executiv s-au înscris Costel Popa (Sascut) și Costică Ene (Curița), în calitate de reprezentanți ai cluburilor de Liga a IV-a și Gheorghe Andrieș, ca reprezentant al cluburilor cu activitate de copii și juniori. „Pentru viitorul mandat am două obiective principale. Primul vizează continuarea parteneriatului cu Federația Regională de Fotbal din Westfalia, parteneriat care a rodit și mai mult în această perioadă afectată de pandemia de Covid-19.



Al doilea obiectiv este ca, împreună cu toți factorii decidenți, indiferent de rolul și de postura lor, să ne așezăm la masă și să construim ceva cu adevărat important pentru fotbalul băcăuan. Dacă se vrea cu adevărat acest lucru și eu am semnale că se vrea, consider că este momentul să lăsăm la o parte orgolii, interese și tot ceea ce a dezbinat până acum și să găsim un numitor comun astfel încât, într-un viitor nu foarte îndepărtat, fotbalul băcăuan să poată privi din nou către Liga I”, a declarat Cristian Sava.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img