19 septembrie 2024
SportHandbal masculin / Liga Nationala: Momentul declicului?

Handbal masculin / Liga Nationala: Momentul declicului?

Stiinta MD Bacau – Universitatea Bucovina Suceava (miercuri, ora 18.00, Sala Sporturilor)

Stiinta MD revine in fata propriilor suporteri dupa doua deplasari incheiate cu tot atâtea infrângeri in campionatul Ligii Nationale. Invinsa, in mod surprinzator, la Ploiesti, de CSM, vice-campioana României a cedat si duelul cu medaliata cu bronz de anul trecut, HC Odorhei, din epilogul rundei a patra. “A fost un meci cu doua fete. Prima repriza ne-a surâs, dupa care totul a mers anapoda pentru noi. Am inregistrat probleme mari, in special pe faza de aparare”, a etichetat antrenorul studentilor, Eliodor Voica, esecul de duminica seara, de la Odorhei.



Cade bine

Pentru studenti, partida de astazi, cu Universitatea Bucovina Suceava, care prefateaza runda a cincea a Ligii Nationale, poate avea un caracter tonic, chiar daca incarca si mai mult calendarul competitional al saptamânii. “E momentul sa ne revenim. Nu subestimez echipa suceveana, insa acest joc cade bine pentru noi deoarece ne poate aduce un declic. Totodata, constituie si o ultima repetitie inaintea «dublei» cu suedezii Ystad, din Cupa EHF, de la finalul acestei saptamâni”, a declarat Eliodor Voica.

Serie intrerupta

Pentru jocul cu sucevenii, studentii conteaza pe intreg lotul de jucatori, minus Bondar. Accidentat la meciul cu CSM Ploiesti, Bondar poate reveni insa in echipa pentru cele doua partide cu Ystads, programate sâmbata si duminica, in Sala Sporturilor. Daca Stiinta se prezinta la reintâlnirea cu propriul public dupa doua esecuri externe, in schimb Suceava vine in Bacau dupa doua victorii la rând inregistrate sub comanda noului antrenor, Razvan Bernicu. Meciul de azi va intrerupe cu siguranta o serie. Ramâne de vazut care: cea negativa a Stiintei sau cea pozitiva a ospetilor.

Programul celorlalte meciuri ale etapei a cincea
Vineri, 12 octombrie, ora 18.00: Energia Pandurii Tg. Jiu- Dinamo Bucuresti, CSM Ploiesti – Univ. Poli Timisoara (Digisport 1). Duminica, 14 octombrie: CS Caras Severin – HCM Constanta (ora 16.30/ Digisport 1), Potaissa Turda – Univ. Transilvania Cluj (ora 18.00). Miercuri, 17 octombrie, ora 18.00: CSM Bucuresti – HC Odorhei.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img