23 septembrie 2024
ActualitateBani și posturi noi în creșele băcăuane

Bani și posturi noi în creșele băcăuane

Astăzi, pe platforma Zoom, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Bacău, convocat pentru rezolvarea unor probleme birocratice necesare demarării a trei proiecte cu finanțare europeană ce vizează Centrul Bugetar Creșe al municipiului Bacău.

Primul a vizat modificarea HCL 194/2020 prin care a fost aprobată participarea Centrului Bugetar Creșe Bacău ca partener 3 în cadrul proiectului „Măsuri de stimulare a personalului din domeniul sănătății aflat în prima linie de luptă cu noul coronavirus” și alocarea sumei de 13.125 lei reprezentând cota de cofinanțare a Centrului Bugetar Creșe Bacău ca partener 3 în cadrul parteneriatului.



Al doilea punct al întâlnirii consilierilor locali a făcut referire la modificarea Organigramei și Statului de Funcții ale Centrului Bugetar Creșe Bacău prin suplimentarea acesteia cu cinci posturi în contextul desfășurării proiectelor cu finanțare europeană prin POCU în valoare de 1.800.000 euro: „Dezvoltarea antepreșcolară prin educație” și „Primii pași spre educație”.

Documentația completă pentru toate proiectele de hotărâre poate fi consultată în Monitorul Oficial Local (site-ul Primăriei Municipiului Bacău). La ședința extraordinară online au participat 22 de consilieri iar proiectele au fost votate în unanimitate.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img