27 septembrie 2024
SportEva Pozînărea, sub tricolor

Eva Pozînărea, sub tricolor

Chiar și în vremuri pandemice, Clubul Sportiv Școlar Bacău continuă să producă. Rezultate și campioni. Echipe competitive și sportivi de lot național. După ce, recent, voleibalistul Ștefan Văduva (care în ciuda vârstei fragede, evoluează de câțiva ani buni și la divizionara A2 de seniori, Știința) a fost convocat la lotul național Under 17, unde a fost om de bază în campania de calificare la Europene, un alt produs de perspectivă al CSȘ Bacău ajunge, în premieră, sub tricolor.

Este vorba de handbalista Eva Maria Pozînărea, care va participa cu selecționata de junioare (ani de naștere 2005-2006) a României la o acțiune programată săptămâna aceasta. Acțiunea constă într-un stagiu de pregătire la Râmnicu-Vâlcea în intervalul 16-18 martie, urmat de un turneu internațional la Siofok, în Ungaria, între 18 și 21 martie.



Săptămâna trecută, Eva Pozînârea a fost prezentă, cu echipa de junioare 2 a CSȘ Bacău la turneul de la Roman, unde gruparea antrenată de Georgiana Vântu și Marius Căpușă și-a continuat parcursul foarte bun, încheiind Seria A pe locul secund, după CSM Bacău. „Vestea convocării la echipa națională de junioare a sportivei Eva Pozînărea este un motiv de satisfacție și de mândrie pentru Clubul Sportiv Școlar Bacău. Să sperăm că Eva va deveni o jucătoare de bază la lotul reprezentativ, iar exemplul său va fi urmat și de alți sportivi și sportive legitimați la clubul nostru”, a declarat directorul CSȘ Bacău, Marius Căpușă.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img