28 septembrie 2024
SportFotbal/ Liga a II-a: Eșec dureros

Aerostar Bacău- Unirea Slobozia 0-2 (0-1)

Fotbal/ Liga a II-a: Eșec dureros

Divizionara B Aerostar Bacău a început cu stângul meciurile de campionat din 2021. Sâmbătă, în etapa a 16-a a ligii secunde, „aviatorii” au pierdut cu 2-0 (1-0) jocul de pe teren propriu cu Unirea Slobozia, o adversară direct în lupta pentru evitarea retrogradării. Eșecul e dureros, dar firesc la modul în care s-au derulat ostilitățile pe teren, echipa vizitatoare antrenată de Adrian Mihalcea dominând cu autoritate.

După ocaziile lui Adrian Moldovan din min.2 și 35, la care portarul gazdelor Cebotari a avut două intervenții miraculoase și după ce Chirilă a salvat de pe linia porții lovitura de cap a lui Trașcu, Unirea Slobozia a deschis scorul chiar înainte de pauză. Astfel, la lovitura liberă executată de Toma în min. 45, Ibrian a reluat în plasă din careul mic, sancționând lipsa de reacție a apărării băcăuane. La reluare, atacantul adus de Aerostar în această iarnă de la Poli Timișoara, Alex Popescu a trecut la o palmă de golul de 1-1, „capul” său ocolind de puțin bara din stânga a porții apărate de Gurău, însă a fost doar un foc de paie deoarece plusul de gabarit, de experiență și de siguranță al Sloboziei a continuat să facă diferența. Scorul a fost fixat în min. 77, atunci când la un un-doi cu Afalna, cel mai bun jucător de pe teren, vârful malian de 21 de ani, Ibrahim Sory Diarra a șutat pe sub Cebotari din interiorul suprafeței de pedeapsă, majorând diferența.



foto: Ioan Bîșcă

Aerostar, care sâmbătă a evoluat în formula Cebotari- Alecsandru (min. 77 Mihalcea), Ardei (min. 46 Corban), Chirilă, D. Mureșan- Segev- Vraciu (min. 46 Oteliță), H. Ilie, Zaharia, Danale (min. 7 Burlacu)- Alex Popescu rămâne țintuită pe locul 19, cu 9 puncte, în timp ce Unirea Slobozia urcă pe locul 16, cu 15 puncte. Etapa viitoare, Aerostarul lui Daniel Munteanu va evolua la București, contra Metaloglobusului.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img