30 septembrie 2024
SportHandbal masculin/ Liga Zimbrilor: CSM Bacău, favorită contra Botoșaniului

Handbal masculin/ Liga Zimbrilor: CSM Bacău, favorită contra Botoșaniului

Astăzi, de la ora 13.45, „CSMeii” vizează al treilea succes stagional în confruntarea cu penultima clasată
Prim-divizionara de handbal masculin CSM Bacău atacă ultimele trei partide ale turului Ligii Zimbrilor. Trei partide care ar trebui să dubleze zestrea de puncte a „CSMeilor”.

Clasată pe locul 14, cu 6 puncte, echipa antrenată de Sandu Iacob va întâlni astăzi, de la ora 13.35, vecina de clasament, Magnum Botoșani (locul 15, cu numai un punct la activ) într-un joc programat pe „Sepsi Arena” din Sfântu-Gheorghe, pentru ca săptămâna viitoare, pe 22 și 23 decembrie, tot la Sfântu-Gheorghe, băcăuanii să dea piept cu CSM București, respectiv cu „lanterna roșie”, CSM Reșița. Cu moralul OK după spectaculoasa victorie obținută în runda a 12-a, contra Focșaniului, la debutul lui Sandu Iacob ca antrenor al echipei, CSM Bacău este pregătită să continue lucrurile bune.



„Cea mai bună veste este că nu ne confruntăm cu cazuri de COVID-19 la nivelul lotului de jucători, prin urmare există toate condițiile pentru ca joi, contra Botoșaniului, să dăm tot ce avem mai bun”, a declarat tehnicianul „CSMeilor”, Sandu Iacob, care a adăugat: „Calculul hârtiei ne poziționează ca favoriți și am convingerea că vom respecta acest calcul. Chiar dacă întâlnim penultima clasată, tratăm foarte serios acest meci deoarece nu ne permitem altceva decât victoria”.

Începută ieri, cu o serie de patru partide, etapa a 13-a a Ligii Zimbrilor va continua astăzi, cu alte patru confruntări. Astfel, pe lângă jocul dintre CSM Bacău și Magnum Botoșani, în program mai figurează întâlnirile: HC Buzău 2012- CSM Reșița, Potaissa Turda- Dobrogea Sud (ora 16.30, TVR2) și Dinamo București- Minaur Baia Mare (ora 18.25, TVR1).



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img