30 septembrie 2024
SportGreu cu campioanele

Greu cu campioanele

Autoare a unei victorii clare, cu 3-0, contra lui Belor Galați, duminică, în turneul 6 al Diviziei A1 la volei feminin de la Blaj, Știința Bacău nu a mai avut spor și în jocul de luni seara, contra gazdelor de la Volei Alba.

Proaspete semifinaliste ale Cupei Challenge, campioanele României au confirmat calcului hârtiei, impunându-se cu 3-0 (19, 17, 17) la capătul a 66 de minute de joc. Spre deosebire de întâlnirea cu Belor Galați, „gurile de foc” Kasprzak și Cikiriz (doar cinci puncte fiecare) nu au avut randamentul scontat, cea mai bună realizatoare a Științei fiind bulgăroaica Slavina Koleva, cu 12 puncte, la fel ca și aversara sa de pe același post din echipa Blajului, ex-a Ioana Baciu.



Împotriva campioanei, studentele au început în formula: Ciocian 4 puncte, Kasprzak 5, Koleva 12, Veljkovic 8, Faleș 7, Cikiriz 5, Ciucu- libero. Aseară, echipa lui Florin Grapă urma să dispute ultima partida a turneului de la Blaj, dar și ultima din 2020, contra Voluntariului, care luni a trecut cu 3-1 de Belor Galați. De notat victoria cu 3-2 a Medgidiei în fața lui Dinamo, în turneul de la Târgoviște, echipa Mihaelei Albu confirmându-se ca o aspirantă îndreptățită la eticheta de a patra forță a Diviziei A1.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img