22 octombrie 2024
Advertorial politicCătălina Ciofu, candidată a PNL la Camera Deputaților: „Am peste 1.000 de...

Cătălina Ciofu, candidată a PNL la Camera Deputaților: „Am peste 1.000 de consilieri, de toate vârstele și categoriile sociale”

„Mai bine de 1.000 de oameni m-au ajutat la conturarea proiectelor pe care le voi susține ca deputat în legislatura 2020 – 2024. Sunt cei cu care am stat de vorbă în această primă jumătate a campaniei electorale, în care am bătut prin județ aproape 2.000 de kilometri. Au contribuit, printre alții, la viitoare legi pe care le voi propune, un domn profesor de matematică din Comănești, domnul Tănăsescu, un vecin de-al meu tot din Comănești sau tanti Dorica, pe care am întâlnit-o în târg la Palanca”, spune Cătălina Ciofu, un specialist implicat în cercetarea științifică și care se află pe listele PNL Bacău pentru Camera Deputaților.

După discuțiile cu băcăuani din tot județul, a decis ca, prin proiectele și inițiativele legislative pe care le va promova, să susțină în principal ridicarea tuturor zonelor defavorizate, ajunse aici mai ales din cauza proastei administrări, la nivelul secolului al XXI-lea. Toți locuitorii trebuie să beneficieze de apă curentă, de canalizare, de gaze naturale, de străzi și ulițe asfaltate. De școli și de dispensare. „Toate acestea se pot realiza prin atragerea de fonduri europene. Și trebuie să spunem foarte clar: noi, liberalii, vom racorda la gaze naturale toate satele din județul Bacău! La nivel național, există un fond de 1 miliard de euro cu această destinație”, mai spune Cătălina Ciofu.



Locuitorii din Asău cer amenajarea târgului comunal și construirea unei piețe centrale. I-am asigurat că, dacă autoritatea locală va solicita fonduri pentru astfel de proiecte, la Compania Națională de Investiții sau prin alte programe guvernamentale, voi fi principalul susținător.

Balcani este o comună pe cât de frumoasă, pe atât de năpăstuită de administrația locală. Oamenii așteaptă și acum apă curentă, canalizare, gaze naturale și asfalt.

Le-am spus locuitorilor din Dărmănești că vreau să contribui la o legislație mai bună împotriva violenței domestice, la integrarea în învățământul de masă a elevilor din familiile sărace, la legi care să protejeze copiii de vicii.

Am stat de vorbă, în Dofteana, cu oameni care au vrut să afle ce proiecte de dezvoltare locală avem pentru zona lor. Iar acestea nu sunt deloc puține și am simțit că, dacă ești cu adevărat preocupat să îi asculți, oamenii au încredere în tine și în echipa din care faci parte.

Bacăul are nevoie de o echipă puternică în Parlament – acesta a fost mesajul cu care, împreună cu președintele PNL Bacău, Viorel Miron, și cu alți colegi ne-am prezentat la discuții cu oamenii din Palanca.

Programul liberal sprijină dezvoltarea turismului în zona Văii Trotușului, iar extinderea infrastructurii și implementarea proiectelor noastre vor ajuta dezvoltarea micilor afaceri în domeniu. Agășul, la fel ca întreaga Vale a Trotușului, este un loc superb, cu oportunități și atracții pentru orice turist, cu oameni gospodari și muncitori. Produsele locale au mirosul și gustul autentic de la care cu greu te poți abține.Ține de noi să dezvoltăm aceste locuri, să atragem fonduri, să sprijinim micile afaceri de familie. Poate așa, se vor întoarce acasă, să investească, și cei care și-au căutat rostul în alte părți ale lumii.

Comănești este orașul meu, locul în care m-am format, locul unde este familia și unde sunt prietenii mei. Voi prelua mare parte din preocupările comăneștenilor în Parlamentul României și voi susține toate proiectele de dezvoltare ale orașului, alături de domnul primar Viorel Miron, președintele PNL Bacău.

Publicat de SC DEȘTEPTAREA SA, la comanda PNL, cod AEP 11200025.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img