6 octombrie 2024
ActualitateATENȚIE! Deplasarea la Casa de Pensii, doar pentru anumite probleme

ATENȚIE! Deplasarea la Casa de Pensii, doar pentru anumite probleme

Creșterea alarmantă a numărului persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2 în municipiul Bacău, precum și faptul că și în rândul lucrătorilor s-au înregistrat asemenea cazuri au determinat conducerea Casei Județene de Pensii (CJP) să facă un apel insistent la cei care vor să i se adreseze acestei instituții. Astfel, lansează către pensionari și asigurați rugămintea de a utiliza mijloacele moderne de comunicare cu CJP pentru anumite solicitări.

Pe adresa de e-mail comunicare.cjpbacau@cnpp.ro pot transmite cererile de recalculare a pensiei și adeverințele de elev și au posibilitatea de a obține informații referitoare la condițiile de pensionare sau la stadiul soluționării solicitărilor depuse.



Pentru informații legate de stagiile de cotizare realizate și de contractele de asigurare vor apela la adresa stagii.bacau@cnpp.ro

Cei care vor să afle informații cu privire la plata drepturilor de pensie și a ajutorului de deces vor recurge la adresa plati.bacau@cnpp.ro

Totodată, ca mijloc de comunicare există și Poșta Română. Adresa CJP Bacău este str. Ioniță Sandu Sturza, nr.63 bis, iar a Casei Locale Onești: str. Republicii, nr.43.

Utile sunt și numerele de telefon: 0234512279, 0234511364 sau 0234515555-Bacău; 0234312179-Onești; 0234362399-Moinești; 0234513240-Expertiza medicală.

Prin urmare, conducerea Casei Județene de Pensii recomandă ca deplasarea la această instituție sau la celelalte sedii să se facă numai pentru depunerea dosarelor de pensie, ridicarea ajutorului de deces și a biletelor de tratament, încheierea contractului de asigurare sau în alte cazuri urgente.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img