30 septembrie 2024
SportVolei feminin/ Divizia A1: Un meci, două victorii

Volei feminin/ Divizia A1: Un meci, două victorii

Cel de-al doilea turneu al Diviziei A1 la volei feminin programat în Bacău, în perioada 5-7 noiembrie, s-a limitat la un singur meci: cel de joi, dintre gazdele de la Știința Bacău și FC Argeș Pitești. Un meci câștigat de băcăuance cu 3-0 (11, 20, 18) la capătul a 68 de minute. Deși a disputat o singura partidă, Știința se alege cu două victorii la acest turneu. Și asta pentru că cea de-a treia participantă, „U” NTT Data Cluj, nu s-a putut prezenta la Bacău din cauza cazurilor de COVID-19 existente la nivelul lotului de jucătoare și, ca atare, a pierdut la masa verde, cu 3-0, atât confruntarea cu Știința, cât și cea cu FC Argeș.

„Având în vedere că pregătim disputarea dublei manșă cu sârboaicele de la ZOK ar fi fost util să jucăm contra Clujului, însă asta este situația. Este o perioadă foarte delicată și, sincer, nu știu cum se va sfârși acest sezon competițional în contextul pandemiei”, a declarat antrenorul băcăuancelor, Florin Grapă.



Acesta a utilizat următoarea formulă de echipă împotriva Argeșului: Blazevic 2 puncte (Ciocian 2), Koleva 11 (Gorbe), Cichiriz 8, Faleș 4, Dițu 2 (Veljkovic), Kazsprzak 8 (Airoaie), Dzikowicz (Ciucu)- libero. Așa cum amintea și Florin Grapă, săptămâna aceasta, pe 10 și 11 noiembrie, Știința se va afla în Serbia, la Ub, unde va susține dubla manșă din „șaisprezecimile” Cupei CEV, contra gazdelor de la ZOK. Următorul turneu de campionat al Diviziei A1 la care va participa formația băcăuană va avea loc în perioada 20-22 noiembrie, iar alături de Știința vor mai fi prezente CSM Târgoviște și Rapid București. După două turnee, elevele lui Florin Grapă contabilizează trei victorii (3-1 cu Medicina Târgu-Mureș, 3-0 FC Arges și 3-0 „U” NTT Data Cluj) și o înfrângere: 1-3 cu CSM Medgidia.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img