21 septembrie 2024
ActualitateValentin Ivancea: Dacă Guvernul nu se apucă de drumul de la Gura...

Valentin Ivancea: Dacă Guvernul nu se apucă de drumul de la Gura Văii, îl luăm și-l reabilităm noi

Președintele ales al Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a participat la Compania Națională de Investiții, pentru o întrevedere cu directorul general Manuela Pătrășcoiu, cu privire la două proiecte de infrastructură din județul Bacău, a căror implementare trebuie urgentată: faimosul drum de la Gura Văii și drumul comunal 184 din comuna Solonț.

“Consiliul Județean Bacău a depus încă din iulie documentația tehnică la CNI, în vederea contractării execuției lucrărilor – au trecut 3 luni și guvernul nu dă semne că ar fi interesat să modernizeze drumul de la Gura Văii, de care fruntașii liberali s-au folosit, totuși, în campania electorală”, spune Ivancea.



Acesta a anunțat că dacă până în noiembrie nu se întâmplă nimic pe acest proiect, ia în calcul să preia drumul la CJ și să-l reabiliteze pentru că se mai poate sta după indiferența executivului central.

Proiectul drumului comunal 184 Solonț, grav afectat de calamitățile din 2018 care au limitat accesul spre satul Cucuieți, este depus de către CNI la Ministerul Dezvoltării în vederea aprobării, ca prioritare, în Comisia Tehnico-Economică!



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img