Conferința de presă PSD – VIDEO

PSD și-a prezintat echipa de consilieri de la Consiliul Județean Bacău.



“Am schimbat fundamental echipa social-democrată de la CJ, promovând oameni noi, cu cariere în care fiecare dintre ei a dovedit că se poate”, a declarat europarlamentarul Dragoș Benea, președintele Organizației Județene PSD.

Acesta spune că președintele CJ e un om care nu a mai făcut politică până acum; vicepreședintele pe care-l propune PSD, avocatul oneștean Gelu Panfil, a fost consilier local independent în cadrul CL Onești.

“Ne caracterizează un spirit de echipă autentic, spre deosebire de competitorii noștri politici înglodați în compromisuri și care nu știu pe cine să mai taie de pe liste ca să-și facă rost de sinecuri. Este spiritul de echipă care a pus 25.000 de voturi la locale peste alianța PNL – USR/PLUS, asigurându-ne victoria împotriva dreptei unite, singura de acest fel din țară”, a mai declarat Dragoș Benea.

“Cred că e mai nimerit ca toți decidenții politici să abandoneze negocierile pe colțul mesei pentru majorități și, la nivel de CJ, să constituim o transparentă și onestă alianță anti-Covid19, mai ales că județul Bacău suferă considerabil în aceste zile”, a concluzionat europarlamentarul băcăuan.

Echipa PSD pentru Consiliul Județean Bacău:

Președinte: Valentin Ivancea

1. Panfil Gelu Ionuț
2. Pravăț Silviu Ionel
3. Hîrțescu Roxana Elena
4. Budacă Vasile
5. Gavriliu Adrian
6. Nistor Adrian
7. Enea Pavel-Iulian
8. Isvoran Vasile
9. Cucerescu Ion
10. Cosma Elena
11. Droiman Alexandru Norbert
12. Patriche Emilian
13. Munteanu George Daniel
14. Filip Daniela
15. Andrieș Ionuț
16. Pleșca George Bogdan
17. Egarmin Ana-Maria