20 septembrie 2024
SportVoleibalistele debuteaza in fata propriilor suporteri

Voleibalistele debuteaza in fata propriilor suporteri

Cupa Municipiului Bacau la volei feminin

„Patrulater”



La cinci luni de la finala pierduta in fata Tomisului Constanta, vicecampioana României, Stiinta Bacau revine in fata propriilor suporteri. Debutul studentelor se va produce la sfârsitul acestei saptamâni, cu prilejul “Cupei Municipiului Bacau”, la care vor mai participa Unic Piatra Neamt, Medicina Târgu-Mures si nou promovata Volei Alba Blaj. “Patrulaterul” se va juca in sistem fiecare cu fiecare, pe parcursul a doua zile, vineri si sâmbata. In prima zi se vor desfasura patru meciuri (Unic – Medicina, de la ora 10.00, Stiinta – Blaj, de la 12.00, Unic – Blaj, de la 16.00 si Stiinta- Medicina, de la 18.00), in timp ce sâmbata se vor disputa jocurile: Blaj – Medicina, de la ora 10.00 si Stiinta – Unic, de la 12.00.

Absente

“Am convingerea ca va fi un turneu de pregatire util pentru toate participantele, mai ales ca, incet-incet, ne indreptam spre startul sezonului oficial”, a declarat antrenorul Stiintei, Florin Grapa, care nu va putea pe Ramona Breban, Denisa Rogojinariu si Sabina Miclea. Prima isi va sustine vineri examenul de licenta la Universitatea din Târgu-Mures, in timp ce Rogojinaru si Miclea sunt angrenate cu nationala României in campania de calificare la campionatul European. Alexandra Sobo s-a intors de la lotul reprezentativ, dar ramâne in stand-by pentru o eventuala convocare din partea selectionerului Atanas Petrov, astfel incât prezenta sa la “Cupa Municipiului Bacau” este incerta.

Noutati

In absenta lui Breban, Rogojinariu, Miclea si, posibil Sobo, publicul bacauan se va consola in schimb cu noile achizitii operate de Stiinta in intersezon. Este vorba de coordonatoarea de joc macedoneana Sanja Aleksovska, de tragatoarea bulgaroaica Kremena Kamenova si de argentiniencele Emilce Fabiana Sosa si Lucia Gaido. Daca primele doua au jucat deja sub culorile Stiintei la turneul de verificare din urma cu trei saptamâni, de la Piatra Neamt, in schimb cele doua voleibaliste argentiniene isi vor face debutul absolut la echipa condusa de Florin Grapa. Un motiv in plus pentru amatorii de volei sa-si indrepte vineri si sâmbata pasii catre Sala Sporturilor.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img