23 septembrie 2024
Top StoryDeputatul Ionel Floroiu: "Îmi doresc să vă revăd pe toţi cât mai...

Deputatul Ionel Floroiu: “Îmi doresc să vă revăd pe toţi cât mai curând veseli”

Dragii mei băcăuani,

În prag de Sărbătoare, ne este greu şi frică cel mai mult în viaţă, poate cu excepţia celor ce au prins războiul şi foametea de după. Şi eu simt la fel! Voi fi bunic după Paşte şi toate gândurile mele se îndreaptă către minunăţia care va veni pe lume. De aceea, am speranţă, am încredere, cred cu tot sufletul şi mintea că vom trăi din nou normal cât mai repede! La iarbă verde fericiţi cu toată familia, la muncă pentru a ne câştiga pâinea, în şcoli şi universităţi, la munte sau la mare, oriunde ne îndeamnă frumoasa libertate.



Din păcate, anul acesta suntem obligaţi să fim cu toţii băcăuani care iubim viitorul mai mult decât prezentul. Nu-i uşor! Dar trebuie să credem că Învierea înseamnă, mai ales, iubirea pentru oameni, iar Lumina vine din darul nostru pentru cei din jur. Iar asta înseamnă grijă pentru noi şi ceilalţi.

Haideţi să ne bucurăm de sănătatea ce ne-a fost dată, de prezenţa celor ce ne sunt alături, de veştile bune venite din depărtările unde sunt copiii şi nepoţii, de tot ce-am uitat că ne aduce fericirea.

Îmi doresc să vă revăd pe toţi cât mai curând veseli şi sănătoşi, să construim din nou viaţa pe care o dorim, împreună cu toţi dragii noştri. Lumina speranţei în suflet de creştin să avem!

deputat Ionel Floroiu



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img