20 septembrie 2024
Top StoryBlue Air zboară la cerere de pe Aeroportul Bacău

Blue Air zboară la cerere de pe Aeroportul Bacău

După cum se știe, pe durata stării de urgență din România, Blue Air a suspendat toate cursele regulate, de la toate bazele. Totuși, potrivit site-ului Airlines Travel, există motive serioase pentru care unii oameni doresc să călătorească.

De aceea, în măsura în care nu există restricții de călătorie spre și dinspre destinația dorită, Blue Air va opera zboruri la cerere.



În acest caz este foarte important să știți că trebuie să vă asumați responsabilitate obligației de autoizolare sau carantinare cerută de autoritățile statelor respective, inclusiv dacă veniți în România.

„În această perioadă, dacă vor fi suficiente solicitări de călătorie, Blue Air va organiza zboruri la cerere, introducând zboruri speciale – deschise tuturor celor are au nevoie să călătorească spre sau dinspre cele câteva destinații unde zborurile sunt încă posibile”, se arată în postarea de pe site-ul respectiv.

Având în vedere faptul că majoritatea zborurilor sunt restricționate, Blue Air roagă pasagerii să consulte condițiile de călătorie în vigoare în fiecare țară.

Dacă doriți să călătoriți, primul pas este să trimiteți solicitarea voastră (pentru fiecare pasager în parte), prin completarea unui formular de pe site-ul Blue Air. Compania aeriană are programate mai multe zboruri din Dublin spre București, Cluj și Bacău. Există și zboruri spre Dublin cu plecare din Iași și București. În acest sens, există un zbor de pe Aeroportul „George Enescu” pentru vineri, 17 aprile, după cum urmează:

Bacau – Dublin, 11.30 – 13.15. 
Dublin – Bacau 14.00 – 19.30.
 
Următorul zbor spre Dublin ar trebui să aibă loc marți, 21 aprilie, iar prețul unui bilet, dus, este de la 97,99 euro, plecarea fiind la ora 23.00. Pentru mai multe detalii consultați site-ul blueairweb.com.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img