22 septembrie 2024
Top StoryPropunerea europarlamentarului Dragoș Benea: încheierea unui parteneriat între CJ și cele mai...

Propunerea europarlamentarului Dragoș Benea: încheierea unui parteneriat între CJ și cele mai importante asociații & fundații umanitare

“Am propus președintelui Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, încheierea unui parteneriat pe următoarele 3-4 luni, între CJ și cele mai importante asociații & fundații umanitare, astfel încât bătrânii vulnerabili și singuri (cu vârsta 65+) din tot județul să primească îngrijire și asistență din partea acestor organizații, reunite în jurul Fundației de Sprijin Comunitar (FSC) Bacău.

Sute de voluntari și personal calificat de la FSC, Asociația “Lumina”, Crucea Roșie – Filiala Bacău și Asociația “Sfântul Voievod Ștefan cel Mare”, asociații cu licență în oferirea de asistență la domiciliu, vor avea grijă ca vârstnicii vulnerabili să aibă asigurate condiții rezonabile de trai, în această perioadă critică.



Lor li s-au alăturat alte 14 asociații și organizații umanitare din Bacău, gata să dea o neprețuită mână de ajutor. Ele au atât datele concrete privitoare la categoria vulnerabilă menționată, cât și “know-how”-ul pentru a interveni cu eficiență. Durata în timp a #parteneriatul va putea fi extinsă/restrânsă, în funcție de evoluția epidemiei coronavirus.

Parteneriatele și proiectele implementate #împreună cu FSC, în peste 20 de ani, s-au dovedit vitale pentru mii de vârstnici băcăuani. Tocmai de aceea, astăzi am donat, cu încredere, suma de 10.000 lei pentru a #susține Fundația de Sprijin Comunitar și parteneriatul ce va fi încheiat cu CJ Bacău.

Cred în implicarea și dedicarea oamenilor de la FSC. Ei sunt garanția că vârstnicii vulnerabili din Bacău vor fi ajutați și protejați ‼

VĂ ÎNDEMN să contribuiți cu toții, după posibilități, la susținerea parteneriatului menționat. Donații se pot face in conturile:

🇷🇴 RO06FNNB003602662753RO10 (în lei)
🇪🇺 RO82FNNB003602662753EU02 (în euro)

special destinate acestui parteneriat, deschise la Credit Europe Bank, pe numele Fundația de Sprijin Comunitar, Cod fiscal: 9626572.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img