21 septembrie 2024
Top StoryGala voluntarilor Valoare Plus 2020, ediția a IV-a

Gala voluntarilor Valoare Plus 2020, ediția a IV-a

Asociația Valoare Plus a organizat, sâmbătă, 8 februarie, Gala Anuală a Voluntarilor asociației, ajunsă la a IV-a ediție, găzduită de Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău. Evenimentul a fost dedicat tuturor celor care au sprijinit asociația prin acțiuni de voluntariat în anul 2019.

Manifestarea a fost prilejul de a oferi diplome de recunoștință pentru meritele celor mai implicați voluntari ai Asociației Valoare Plus, dar și a partenerilor săi, respectiv C.S. Phoenix, Federația Tinerilor din Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Ziarul Deșteptarea, Club Sportiv Adamas, Asociația Happy Life, Palatul Copiilor, Hobby Club Bacău, Inspectoratul Școlar Județean Bacău, Di livio, Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” Bacău, Radio „Vocea Speranței” Bacău, Amy Grace, De Bacău, Asociația Favor, Mesagerul FM, Perla Moldovei, Școala „Mihai Drăgan” Bacău, Pensiunea Ellero, Colegiul Național de Artă „George Apostu” din Bacău, Școala Gimnazială „Alexandru Piru” din Mărgineni, C&C Residence Hotel, Podu’ cu Lanțuri, Hotel Helen, Hotel Dumbrava.
Gala am avut și un invitat special, în persoana lui Adrian Bogdan Iordache, directorul Parcului Industrial Hemeiuș și vicepreședinte al Asociației „Hai să facem!”, care s-a adresat voluntarilor și le-a vorbit despre importanța voluntariatului și cum le poate acesta influența viața.



„Voluntarii Asociației Valoare Plus nu sunt voluntari pentru că au timp, ei sunt voluntari pentru că au inimă! Mulțumim din suflet voluntarilor, pentru că dau valoare proiectelor Valoare Plus și comunității noastre. Privim cu recunoștință spre trecut, dar cu încredere spre viitor. Asociația Valoare Plus își propune să continue proiectele începute, să dezvolte altele noi, să aducă un plus de valoare comunității locale și regiunii din care face parte. Cei mai buni de acum urmează.”
Marian Pădureț,
președintele Asociației Valoare Plus


Voluntarii cei mai implicați au primit din partea Asociației diplome de recunoștință, cărți, vouchere la film și vouchere la un restaurant select din Bacău. De asemenea, membrii echipei Asociației Valoare Plus au transmis și ei câteva gânduri voluntarilor.

„Sunt profund recunoscătoare voluntarilor Asociației Valoare Plus pentru implicarea lor în proiecte. Ei dau culoare și vin cu o energie extraordinară în fiecare activitate în care se implică.”
Florina Fabian, trainer Asociația Valoare Plus

„Gala Voluntarilor Asociației Valoare Plus reprezintă un prilej foarte bun de a fi recunoscători voluntarilor implicați în proiectele asociației și partenerilor «Valoare Plus»”.
Daniel-Claudiu Abortulesei, trainer Asociația Valoare Plus

„Niciodată nu vor ajunge vorbele pentru a exprima îndeajuns implicațiile voluntariatului ca impact în societate și ca transformare a voluntarului implicat. Una dintre bucuriile speciale de care putem avea parte în munca noastră la Asociația Valoare Plus este atunci când vedem un tânăr care a fost beneficiar în unul dintre proiectele noastre, s-a înscris ca voluntar alături de noi, pentru ca apoi să ajungă să se descurce pe cont propriu ca angajat. Este minunat să poți influența oamenii spre măreția lor și să crezi în ei atunci când încă nu sunt siguri care e valoarea lor adevărată.” Alexandru-Rareș Blănaru, trainer Asociația Valoare Plus



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img