20 septembrie 2024
EvenimentUnde evadam in weekend

Unde evadam in weekend

Distractie la maxim
Vineri, 17 august, The Stage te invita, de la ora 21.00, la o petrecere ca alta data intitulata DISCOTEQUE. OLDIES BUT GOLDIES. Tot vineri, insa de la ora 23.00, Club Marinarul te asteapta la o seara incendiara cu NARCOTIC SOUND & CHRISTIAN D @ CLUB MARINARUL. Sâmbata, 18 august, The Stage organizeaza TEQUILA PARTY, iar Club Subway 4 – Jagerbomb Party.

Premiere la CinemaCity
Cinema City aduce in acest weekend filme noi. Puteti viziona Neinfricata / Brave. Gen: Animatie. Regia: Brenda Chapman (I), Mark Andrews. Scenariul: Brenda Chapman (I), Irene Mecchi, Mark Andrews. In rolurile principale: Emma Thompson, Kelly Macdonald, Kevin McKidd.
Brave este povestea încapatânatei printese Merida, fiica Regelui Fergus si a Reginei Elinor, o arcasa iscusita si o fire razboinica, gata oricând sa lupte pentru ceea ce îsi doreste. Decisa sa îsi croiasca propriul destin, Merida sfideaza un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scotieni, iar actiunile nesabuite ale Meridei provoaca haos si furie în întregul regat. Atunci când printesa cere ajutorul unei vrajitoare pentru a-si îndeplini dorinta, un blestem cumplit se abate asupra familiei regale. Astfel, Merida trebuie sa dea dovada de curaj si sa-si foloseasca talentele si resursele pentru a dezlega blestemul înainte sa fie prea târziu. Pe masura ce se lupta cu puternica vraja, Merida devine o eroina si învata semnificatia curajului adevarat.
Neînfricata este o poveste animata spusa cu haz si cu un accent scotian fermecator, care va fascina spectatorii de toate vârstele si îi va purta pe frumoasele meleaguri ale Scotiei, unde vor trai, alaturi de încapatânata, razboinica si rebela printesa Merida, o aventura de neuitat.
De asemenea, puteti viziona spumoasa comedie Baiatu’ Tatii. / That’s My Boy. Regia: Sean Anders. Scenariul: David Caspe. In rolurile principale: Adam Sandler, Andy Samberg.



Concerte la Comanesti si Tg. Ocna
Weekend-ul acesta se anunta unul cu vreme frumoasa, iar daca sunteti liberi puteti merge la Comanesti, unde este sarbatoarea orasului. Aici, sâmbata, pe scenele montate de autoritati pe dealul Galionului vor urca, incepând de la ora 16, Directia 5, Guess WHO, Andreea Banica, Alex Velea, Nicu Paleru, Viorica Macovei, Fuego. Petrecerea se va termina cu un foc de artificii. Spectacole de weekend vor putea urmari si bacauanii ce aleg sa mearga in zona Târgu Ocna unde se desfasoara zilele orasului, aflate la a XII-a editie. Pe scena vor sustine recitaluri vineri “Senzual” si Victor Socaciu, sâmbata vor cânta Paula Seling, T&L, Haiducii si “Rapsodia”, iar duminica vor evolua Ansamblul Folcloric Busuiocul, Etnic, iar in final de petrecere Alexandra Ungureanu si Crush.
Florin Stefanescu



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img