19 septembrie 2024
SportHandbal masculin / Un nou test

Handbal masculin / Un nou test

Sâmbata, Stiinta Bacau va sustine un amical in compania divizionarei secunde HC Vaslui

Sfârsit de saptamâna intr-un alt ritm de pregatire. Dupa ce in precedentele doua weekend-uri au avut in program turnee de verificare in compania unor echipe tari din tara si din strainatate, “studentii” raresc seria testelor. Sâmbata, elevii lui Eliodor Voica vor sustine un singur amical, si acesta in compania unei divizionare secunde.

Pe plan local

Revenita din Macedonia, unde a ocupat penultimul loc la cea de-a 40-a editie a Turneului International de la Struga, Stiinta MD Bacau isi continua pregatirile in localitate. Cu mai putin de o luna pâna la reluarea campionatului, “studentii” pun la punct toate detaliile in vederea noului sezon competitional. De azi se va realatura lotului bacauan si portarul maghiar Szilvester Liskai, invoit in ultimele zile pentru a-si aduce familia in România.



La semicerc

La finalul saptamânii, echipa antrenata de Eliodor Voica va reveni pe teren pentru un amical cu formatia de liga secunda HC Vaslui. Partida se va desfasura sâmbata, de la ora 10.30, in Sala Sporturilor. La mijlocul saptamânii viitoare, handbalistii bacauani vor participa la un “patrulater” la Odorhei, la care vor mai fi prezente, pe lânga formatia gazda, Universitatea Bucovina Suceava si Universitatea Cluj.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img