19 septembrie 2024
SportTenis / Atlanticul, ca fileu

Tenis / Atlanticul, ca fileu

In fiecare vara, Laura Crivei paraseste Canada pentru a-si revedea rudele si antrenorii din România

A doua casa

Daca e vacanta de vara, e România si daca e România, atunci e musai tenis sub culorile SCM Bacau. In fiecare vara, Laura Crivei paraseste tara de adoptie, Canada, pentru a se intoarce in Bacau, unde o asteapta bunicii, verisorii, dar si antrenorii de la SCM Bacau. “Vin mereu cu placere aici. Imi place România, imi plac turneele de tenis de aici”, marturiseste Laura, care recunoaste ca, in timpul anului, ii este dor de Bacau: “Noroc cu telefonul si cu netul”. “Este o jucatoare buna, foarte receptiva”, o descrie, pe scurt, antrenorul SCM Bacau, Eugen Lupes.



Fanul nr. 1

Daca in 2011 a triumfat in Trofeul Elisa, anul acesta Laura Crivei spera sa-si adjudece Cupa de Toamna “Florenta Mihai” de la Iasi, la care participa la categoria 14 ani. Cu atât mai mult cu cât are un suporter infocat in fratele sau mai mic, nelipsit de pe marginea terenului de tenis. “E fanul meu numarul 1; nu-l pot dezamagi. Ducem inca un trofeu in Canada”, zâmbeste Laura, care vorbeste româneste destul de bine, chiar daca are un pronuntat accent englezesc: “Parintii mei au tinut mult ca eu sa stiu bine româneste”.

Emotii mai mari

In faza eliminatorie a Cupei de Toamna “Florenta Mihai”, Laura Crivei a invins-o cu 6-0, 6-0 pe ieseanca Amalia Manea, pentru ca ieri, in debutul turneului in sah al competitiei sa treaca de colega de club, Mara Sechelariu, cu 6-1, 6-0. E mai greu tenisul in Canada sau in România? “Poate ca, in România, nivelul este mai ridicat, dar in Canada emotiile sunt mai mari, deoarece acolo joc si ma pregatesc in mod constant”, marturiseste sportiva nascuta pe 23 ianuarie 1999.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img