Carne de curcan si in Piata Centrala
In Piata Centrala din Bacau s-a deschis vineri al treilea magazin „Penes”, specializat in comercializarea carnii si a produselor din carne de curcan. Dupa succesul primelor doua magazine, ideea deschiderii celui de-al treilea a venit din dorinta de a fi mai aproape de clientii din zone cat mai intinse ale Bacaului. „Suntem bucurosi sa deschidem in Bacau magazinul cu numarul 100 din Romania, ne-a declarat Dorin Adascalitei, reprezentant vanzari „Penes”. Ii asteptam pe bacauani sa cumpere carne si produse din carne de curcan, pentru a se bucura de o alimentatie sanatoasa.” Clientii nu s-au lasat asteptati, ci s-au asezat la rand cu mult inainte de deschiderea usilor. Dupa taierea panglicii si urarile de bun venit pentru cei care au asistat la inaugurare, clientii au intrat in magazin, unde ii astepta o gama foarte variata de produse proaspete si apetisante. De altfel, cifra vanzarilor din primele doua magazine a aratat ca bacauanii apreciaza produsele de la „Penes”.
Un atu al magazinelor „Penes” este faptul ca aprovizionarea se face din doua in doua zile, carnea fiind numai de curcani crescuti in Romania, mai exact la Codlea. Aceasta inseamna ca in galantare se gasesc numai produse foarte proaspete. Preparatele sunt pe toate gusturile si pentru toate buzunarele, de la pulpe, piept, aripi, gaturi, pipote si tartite, la produse foarte accesibile ca pret, cum ar fi spatele de curcan sau carnea pentru ciorba. Dintre preparate, toba, savuroasa si light, face parte dintre cele care se „evapora” rapid din galantare. Foarte apreciate sunt si pastrama, rulada, parizerul, carnatii cruzi de curcan si crenvurstii. Pentru clientii care cauta gusturi puternice, magazinele „Penes” pun la dispozitie ciolan de curcan, carnati picanti, cabanos de curcan si specialitatea Penes, casul de carne. Medicii si nutritionistii au convenit ca una dintre cele mai bune surse de proteine si vitamine din complexul B este carnea de curcan.
De asemenea, aceasta este una dintre cele mai bune surse de aminoacizi, iar pieptul de curcan fara pielita este cea mai slaba carne, consumul lui fiind o metoda usoara si gustoasa de lupta impotriva colesterolului. Carnea de curcan are si alte beneficii, fiind una dintre cele mai bune alegeri in alimentatie. In weekend-ul de deschidere, in magazinul „Penes” din Piata Centrala, toate preturile au avut o reducere de 10%. De discount se mai poate profita in continuare, toti clientii care se vor prezenta la acest magazin cu pliantul promotional primind, pe baza talonului, aceeasi reducere pe tot parcursul lunii august.