La DEDEMAN AUTOMOBILE, final de an bogat în noutăți

    Finalul anului 2019 la DEDEMAN AUTOMOBILE este bogat în noi modele de autovehicule, încununând o perioadă în care gama Grupului Renault s-a înnoit și a adăugat noi membri. După ce și-a consolidat poziția de lider pe piața auto băcăuană, cu o cotă de piață de peste 52% din vânzările de vehicule, DEDEMAN AUTOMOBILE prezintă în această perioadă cele mai noi apariții ale Grupului Renault.

     Logan Stepway



     La final de an, modelul principal al gamei Dacia primește o notă de modernitate. Cu un design inspirat din seria Stepway, foarte apreciată atât pe piața românească, cât și pe cea europeană, noile versiuni ale modelului Logan propun un design care accentuează un caracter mai tânăr și mai modern. Ornamentele sport față și spate cu aspect cromat, jantele de 16” Flexwheels, ornamentele laterale de culoare neagră caracterizează profilul robust al celui mai îndrăgit sedan din România.

    Pregătit atât pentru străzile din oraș, cât și pentru drumurile din afara lui, Logan Stepway surprinde foarte plăcut prin confortul oferit: volanul îmbrăcat în piele, sistemul de navigație cu ecran tactil de 7” Media Nav, asistența la parcarea cu spatele, sistemul Cruise Control, oglinzile reglabile electric, sistemul de aer condiționat și proiectoarele de ceață sunt doar câteva dintre dotările standard.

    Noua versiune Logan primește culoarea Bleu Azurite, culoare oferită în exclusivitate versiunilor Stepway, dar și alte elemente de design care au consacrat această serie: tapițerie specifică, panouri interioare de uși din materiale înalt calitative, jante Flexwheels, stickere și logo volan Stepway.

    Sunt disponibile 3 motorizări pentru Logan Stepway – benzină TCe 90 CP, motorină Blue dCi și Blue dCi 90 CP – , iar prețul de listă pornește de la 10.250 euro (TVA inclus) din care se scade promoția lunii curente.

     

    Noul Clio

    Finalul anului 2019 aduce pe piața auto băcăuană cel mai nou vehicul Renault – noul Clio, model iconic al mărcii franceze, aflat la cea de-a cincea generație.

    Mai modern și mai atletic, noul model se bazează pe ADN-ul care i-a garantat succesul timp de aproape 30 de ani.

    Conceput în conformitate cu principiul “Evoluție și revoluție”, Noul CLIO se reinventează: design-ul exterior evoluează spre o siluetă mai matură, în timp ce design-ul interior este complet regândit. La interior, habitaclul complet reproiectat este inspirat de segmentele superioare, atât în ceea ce privește calitatea percepută, cât și tehnologia disponibilă. Fiecare detaliu contează: cu noul panou de bord hight-tech orientat către șofer, cu scaunele confortabile și cu iluminatul ambiental personalizabil Multi-Sense, șoferul și pasagerii se vor bucura de o nouă dimensiune a confortului și siguranței.

    Noul Clio dispune de cele mai moderne tehnologii pentru a garanta o siguranță optimă și este deja una dintre cele mai sigure mașini de oraș testate vreodată de Euro NCAP, primind rating-ul maxim de 5 stele. Încă de la primul nivel de echipare, noul model propune o listă generoasă de echipamente în standard: faruri Renault LED Pure Vision, pachet complet de siguranță activă (sistem activ de frânare de urgență cu detectarea cicliștilor și a pietonilor, sistem de asistență la pornirea din rampă, recunoașterea indicatoarelor rutiere, alertă privind distanța de rulare, asistență la menținerea benzii de rulare, aprinderea automată a farurilor, apel de urgență la 112) și de siguranță pasivă: 6 airbag-uri, alertă pentru cuplarea centurii de siguranță pentru cele 5 locuri, tetiere tip virgulă cu protecție sporită, sistem de prindere ISOFIX pentru locurile laterale spate.

    Pentru iubitorii versiunilor sportive ale mărcii Renault, noul Clio propune versiunea R.S. Line, ce se distinge prin caracterul său sportiv, dobândit din AND-ul Renault Sport.

    Design-ul exterior dă tonul: bară de protecție frontală cu note de sportivitate prevăzută cu lamele F1, grilă inferioară de radiator tip fagure, inserții cu finisaj diamantat negru, bară de protecție spate cu spoiler și evacuare cu ornamente cromate. La interior, se regăsesc și alte elemente identitare R.S., cum ar fi scaunele sport cu susținere laterală, inserțiile din carbon, un volan sport din piele perforată marcat cu sigla R.S., pedalier de aluminiu și o ambianță neagră cu detalii şi cusături roșii.

    Oferta comercială pentru noul Clio include un preț de pornire de 11.900€ (TVA inclus) şi propune o gamă completă de motorizări pe benzină (SCe 65 CP și SCe 75 CP, TCe 100 CP și TCe 130 CP) și diesel – dCi 85 CP și dCi 115 CP.

    Renault Vehicule Comerciale

    Nu contează dacă ești instalator, constructor sau om de știință…Profesioniștii trebuie să fie pregătiți pentru orice situație. Iar noile vehicule comerciale Renault oferă o gamă completă de soluții adaptate la toate provocările unei afaceri, indiferent de domeniul ei.

    De mai mulți ani, Renault Master se numără printre cele mai bine vândute 3 vehicule utilitare din Europa și facilitează viața profesioniștilor din peste 50 de țări. Recunoscut pentru performanțele sale, polivalența și robustețea sa, Renault Master s-a reînnoit în profunzime în acest final de an cu un nou design, noi motorizări și echipamente moderne și inovatoare.

    Noul Master, cu un aspect mai robust și impunător, împrumută elemente specifice camioanelor, cu o linie de capotă mai înaltă, calandru verticalizat, faruri orizontale și elemente de decor cromate. Stilizările realizate pe partea din față îl transformă într-un vehicul cu totul nou, complet armonizat cu identitatea gamei Renault. Robust și plin de forță la exterior, Noul Master dezvăluie în interior un habitaclu cu toate caracteristicile unui vehicul de persoane în ceea ce privește ergonomia, materialele, echipamentele și finisajele.

    Noul Master se află în TOP 3 al celor mai bine vândute vehicule din Europa, iar unul din atributele care au ajutat la această performanță este zona de încărcare foarte bine concepută, care simplifică zilele de lucru ale profesioniștilor. Proporțiile zonei de încărcare sunt concepute pentru a facilita accesul și depozitarea mărfii fără pierderi de spațiu (spațiu cu adevărat util), în timp ce o serie de echipamente (noi mânere ergonomice, treaptă spate, inele de ancorare, 2 corpuri de iluminare cu LED a zonei) facilitează munca și reduce efortul depus.

    Sistemele avansate de asistență Easy Drive facilitează condusul și parcarea, ușurând viața la volan, reducând stresul și oboseala, în timp ce motorizările EURO6 asigură un consum de combustibil și emisii mai scăzute, dar cu un aport suplimentar de putere și cuplu. O noutate deosebită o reprezintă și transmisia 4×4 Oberaigner, șoferul putând să aleagă între transmisia 4×2 pentru drumuri normale, care asigură o motricitate îmbunătățită, și transmisia 4×4 pentru drumuri proaste și off-road, în care transmisia față este activată pentru a rula în condiții foarte dificile.

    Gama vehiculelor comerciale Renault a marcat la finalul acestui an și înnoirea unui alt model iconic al constructorului francez – Renault Trafic , o utilitară polivalentă utilizată într-o gamă foarte largă de domenii și activități. Remarcându-se ca un vehicul personalizabil, prin cele 15 versiuni de furgoane și vehicule de transport persoane, Noul Trafic se reinventează cu materiale, finisaje și echipamente care transpun clienții într-un nou univers al calității.

    Habitaclul Noului Trafic este un veritabil spațiu de lucru care ușurează sarcina șoferului: în funcție de nevoi, acesta poate să își aranjeze documentele, să contacteze clienții și colaboratorii, să-și organizeze activitatea – în fiecare situație, Trafic oferă o soluție. Acesta dispune de un post de conducere confortabil și sigur, care amintește de cel al unui vehicul particular: poziție de condus înaltă, asistență la parcarea cu spatele, sistem multimedia R-LINK Evolution, multiple spații de depozitare și posibilitatea de transformare a habitaclului într-un adevărat birou mobil.

    Foarte bine conceput, spațiul de încărcare luminos și securizat al Noului Trafic simplifică zilele de lucru ale utilizatorilor, cu proporții și deschideri mobile care optimizează efortul depus. Noul motor diesel de 2.0 L cu turbo cu geometrie variabilă este a cincea generație a acestui bloc de 2.0 L, garanție a fiabilității și performanței, și încorporează cele mai noi tehnologii pentru a asigura mai multă putere (+ 25 CP), mai mult cuplu (+ 40 Nm) și disponibilitate mai îndelungată. Cu acest nou motor diesel 2.0 L, Noul Trafic îmbunătățește net plăcerea condusului, reducând totodată consumul real și respectând noile norme de mediu.