21 septembrie 2024
Top StorySpectacol folcloric de 1 Decembrie

Spectacol folcloric de 1 Decembrie

Ansamblul Folcloric „Busuiocul”, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Bacău, invită băcăuanii, astăzi la ora 14.00, la Sala „Ateneu”, pentru a sărbători şi omagia împreună Ziua Naţională a României.
Iubitorii de ţară şi ai tradiţiilor populare autentice vor avea şi de această dată prilejul să se reîntâlnească cu nestemate ale folclorului muzical-instrumental şi cu suite de dansuri din toate provinciile româneşti, reunite într-un spectacol cu adevărat înălţător şi încărcat de vibraţia specifică marilor sărbători.

Alături de numerele oferite cu generozitate de orchestră, de soliştii Georgiana Păduraru, Georgiana Tănase, Ana Dancă, Ana Lungu, Mihaela Farcaş, Ştefan Negru, Florin Popa, şi formaţia de dansuri ale Ansamblului Folcloric „Busuiocul“, coregrafia şi regia artistică semnate de Petre Vlase, pe scena Ateneului vor mai evolua Grupul vocal „Flori de câmp” şi, cu recitaluri, cunoscuţii interpreţi Viorel Baltag şi Zenaida Bolboceanu. Cu un moment special revine, de asemenea, un trio cu un timbru aparte: Ionuţ Avram, Ciprian Ignat și Ionuţ Ciobanu.
Intrarea este liberă.





spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img