18 octombrie 2024
Advertorial politicElevii premianți ai Şcolii Gimnaziale din comuna Solonț, oaspeți la Parlament ai...

Elevii premianți ai Şcolii Gimnaziale din comuna Solonț, oaspeți la Parlament ai senatorului PSD Miron Smarandache

La invitaţia senatorului PSD Miron Alexandru Smarandache, un grup de 18 elevi premianți din cadrul Şcolii Gimnaziale din comuna Solonț, județul Bacău, au efectuat marți o vizită în Palatul Parlamentului și la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din Capitală.
Cu acest prilej, oaspeţii politicianului băcăuan au vizitat sala de ședințe a grupului parlamentar PSD, sala de plen și foaierul Senatului, beneficiind de un tur complet al clădirii, cu un specialist care le-a furnizat informaţii privind organizarea şi funcţionarea celor două camere parlamentare.

Copiii au fost însoțiți de doamnele profesoare Mihaela Codreanu și Carmen Șopîrtoc, toți fiind îmbrăcaţi în frumoasele costume populare tradiționale din zonă.



„De la începutul primului meu mandat în Parlamentul României, cel de deputat, am inițiat acțiuni devenite tradiţionale de sprijin a elevilor din judeţul Bacău, prin vizite de cunoaștere la Palatul Parlamentului și la alte obiective marcante din București. Am continuat acest demers şi în mandatul actual de senator, iar acum a venit rândul elevilor merituoși din comuna Solonț. Le mulţumesc elevilor şi dascălilor care i-au însoţit pentru entuziasmul lor, pentru costumele deosebite și pentru comportamentul din timpul acestei vizite. Voi continua să stimulez performanța la învățătură a elevilor din județul Bacău, prin astfel de inițiative, deoarece sunt convins că acest contact cu forul legislativ al României le va fi folositor în activitățile lor școlare viitoare”, a subliniat senatorul Miron Smarandache.

Biroul de Presă al Senatorului PSD Bacău Miron Smarandache, 23 octombrie 2019

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img