21 septembrie 2024
Top StoryDragoș Benea: "PSD Bacău, punct și de la capăt"

Dragoș Benea: “PSD Bacău, punct și de la capăt”

Liderul PSD Bacău, europarlamentarul Dragoș Benea, spune că problemele din organizația locală s-au rezolvat în urma votului de la finele săptămânii trecute și este momentul ca social-democrații să o ia de la capăt.

“În momentul în care Guvernul PSD realizează cea mai mare investiție din Bacău de la Revoluție încoace, 𝙨𝙤𝙨𝙚𝙖𝙪𝙖 𝙙𝙚 𝙘𝙚𝙣𝙩𝙪𝙧𝙖, plus alte investiții (𝙧𝙚𝙯𝙚𝙧𝙫𝙖 𝙙𝙚 𝙖𝙥𝙖, 𝙙𝙚𝙘𝙤𝙡𝙢𝙖𝙩𝙖𝙧𝙚, 𝙧𝙖𝙙𝙞𝙤𝙩𝙚𝙧𝙖𝙥𝙞𝙚, 𝙖𝙚𝙧𝙤𝙥𝙤𝙧𝙩), iar tu afirmi sistematic că Guvernul a luat banii băcăuanilor e clar că avem o diferență ireconciliabilă de viziuni politice, nu doar de simple opinii”, afirmă liderul PSD.



Această divergență a fost reglată sâmbătă printr-un vot concludent, 39 – 17, al biroului municipal, care a aprobat retragerea sprijinului politic. PSD Bacău a spus ce a avut de spus în zilele de vineri și sâmbătă, asumând democratic decizia menționată. “Guvernul nu poate fi scos țap ispășitor pentru nerealizări ce pot fi explicate DOAR prin cauze interne care țin strict de Primăria Bacău”.

Dragoș Benea spune că nu reneagă proiectul politic pe care l-a susținut în totalitate în 2016. “Însă, atunci când realitatea administrativă o impune, când lucrurile pur și simplu nu funcționează cum ar trebui, când nu se obțin rezultatele scontate există posibilitatea retragerii sprijinului politic, organizația de partid având un cuvânt hotărâtor în această privință. Acest cuvânt a fost exprimat cât se poate de limpede. Ca peste tot în viață, în politică nu există un sprijin necondiționat, la infinit”, a mai spus el.

“Dl. Necula ba vrea să colaboreze cu mine în PSD, ba – de a doua zi – sunt baron local. Etichetarea mea în fel și chip, nepoliticoasă și contradictorie, nu va rezolva problemele orașului și nu va genera răspunsuri credibile la întrebările ridicate de băcăuani cu privire la neajunsurile Primăriei Bacău”.
Dragoș Benea



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img