24 septembrie 2024
ActualitateValerian Vreme, achitat definitiv pentru abuz în serviciu în dosarul Microsoft

Valerian Vreme, achitat definitiv pentru abuz în serviciu în dosarul Microsoft

Magistraţii instanţei supreme au menţinut soluţia din primă instanţă de achitare pentru Valerian Vreme, acuzat de DNA că a încheiat, fără organizarea unei licitaţii publice, un contract de cumpărare a unor produse software Microsoft în şcoli. Decizia este, astfel, definitivă.

Respinge, ca nefondate, apelurile formulate de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie şi de apelantul inculpat Vreme Valerian împotriva sentinţei penale nr. 630 din data de 01 noiembrie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală în dosarul nr. 2483/1/2017. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 24 septembrie 2019”, se arată în sentinţa ponunţată de completul de cinci judecători de la ICCJ.



Fostul ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor Valerian Vreme a fost trimis în judecată în luna septembrie 2017, de procurorii DNA, el fiind acuzat că a încheiat, fără organizarea unei licitaţii publice, un contract de cumpărare a unor produse software Microsoft în şcoli.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img