24 septembrie 2024
ActualitateSterilizare gratuita pentru câinii din Bacău

Sterilizare gratuita pentru câinii din Bacău

Nu mai puțin de 36 de câini au fost sterilizați gratuit zilele trecute, de către Serviciul de gestionare al câinilor fără stăpân din Primăria Bacău, în cadrul unei campanii organizate în colaborare cu organizația Wir retten Hunde e V din Germania.

Șeful serviciului, Dinu Păncescu, povestește că pe lista persoanelor care au rezervat un loc pentru sterilizarea gratuită a cățelului, a fost și un bărbat care a suferit trei atacuri cerebrale care i-au afectat mobilitatea.



“Cu toate acestea, el a venit pe jos, deplasându-se greu, pe o temperatura de 30 de grade Celsius, împreună cu câinele său, pentru a-l steriliza”, povestește Dinu Păncescu. Primarul Cosmin Necula, prezent la acțiune, a dorit neapărat să-l cunoască și l-a felicitat pe bărbat.

“Dacă domnia sa a venit pe jos, cu o semipareza, cei sănătoși ce scuză au să nu vină cu animalele la sterilizare?! Da, știm. Cabinetul e prea departe…”, spune Păncescu.

El a promis că îl va contacta să-i ofere hrană și vase pentru cățel. Următoarea campanie de sterilizare și ultima din acest an este programata pe data de 27 septembrie. Programările se pot face la telefonul 0234 524.024.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img