27 octombrie 2024
ActualitateSarlatani trimisi in judecata: Au luat marfa si au platit cu o...

Sarlatani trimisi in judecata: Au luat marfa si au platit cu o hartie fara valoare

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau au trimis recent in judecata doi administratori, ambii implicati intr-un caz de inselaciune. Constantin L., capul rautatilor, are pe rol mai multe dosare pentru escrocherii de doi bani. In ce-l priveste pe partenerul sau, Eugen C., acesta sustine ca este o victima.
Reclamatia a fost facuta de o societate din Bacau, cea care a fost pagubita de 10.223 lei. Politistii au demarat imediat o ancheta, iar in loc de un vinovat au descoperit doi. „Invinuitul Constantin L., in calitate de administrator al unei societati, a intentionat de mai multe ori sa achizitionize marfa de la o firma din Bacau, insa a fost refuzat de administratori intrucat nu prezenta incredere ca va achita contravaloarea marfii”, precizeaza procurorul de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau. In acest context a intrat in scena si Eugen C. care s-a oferit sa garanteze plata marfii. „In acest sens, a fost livrata marfa catre Constantin L., in valoare de 10.223 lei, iar pe factura fiscala a fost trecut ca si cumparator PF Eugen C., care in vederea platii a emis un bilet la ordin”, mai spune procurorul de caz.
Administratorul smecher a fugit in lume
La scadenta, administratorii firmei care au livrat marfa au avut parte de o surpriza. Cand au introdus bileul la ordin in banca pentru decontare acesta a fost refuzat la plata din lipsa totala de disponibil. „Demersurile partii vatamate de a recupera prejudiciul au esuat, invinuitul Constantin L. promitand intr-o discutie telefonica ca va rezolva problema. Insa ulterior a plecat din tara si nu a mai putut fi gasit nici de organele de cercetare penala. Din acest motiv nu a fost audiat si nu i s-a putut aduce la cunostinta invinuirea”, declara magistratul de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau. Singurul care a ramas sa dea socoteala pentru inselaciune a fost Eugen C., care a recunoscut ca era marioneta lui Constantin L. Chiar daca nu i s-a putut da de urma, Constantin a fost trimis in judecata pentru inselaciune. Nu va scapa basma curata nici Eugen C., care va da socoteala in fata legii pentru tentativa de inselaciune.





spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img