19 octombrie 2024
ActualitateRazboiul stelelor / Legea pumnului in varianta cu epoleti

Razboiul stelelor / Legea pumnului in varianta cu epoleti

Seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule, comisarul sef Virgil Ardeleanu a intrat intr-un razboi deschis cu fiul comisarului sef Gheorghe Luca, adjunctul politiei bacauane. Andrei Luca sustine ca Virgil Ardeleanu l-a lovit fara motiv si chiar are un certificat medico-legal in acest sens. Victima a depus o reclamatie si la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, in jurul orei 21.00, la intersectia dintre strazile Bacovia cu Energiei. „Baiatul meu se intalnise cu niste prieteni si stateau de vorba, a declarat Elena Luca, mama lui Andrei. A venit domnul Virgil Ardeleanu si s-a luat de ei. A motivat ca nu are pe unde sa treaca cu masina. Baiatul meu spune insa ca era suficient loc&#8221. Din declaratiile lui Andrei Luca se pare ca sefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Bacau i-a sarit repede mustarul ca tinerii comenteaza. „A coborat din masina si l-a lovit pe fiul meu cu pumnul. Apoi i-a luat cheile de la masina si le-a aruncat. Fiul meu nu i-a spus cine este&#8221, afirma Elena Luca. In timpul altercatiei, Andrei Luca a apelat-o pe maica-sa si a lasat telefonul in functiune. Femeia sustine ca a auzit foarte clar amenintarile si injuriile lui Gigi Ardeleanu. Deoarce nu putea ramane pasiva in fata atitudinii comisarului de la Permise auto, Elena Luca s-a hotarat sa reactioneze pe toate caile. Ieri, pe la ora pranzului si-a luat fiul si impreuna s-au deplasat la Laboratorul de Medicina Legala Bacau. „Tanarul prezenta un traumatism tempolo-mandibular pe partea dreapta, a precizat medicul legist Marcel Badara, seful LML Bacau. I-am eliberat un certificat medico-legal, considerand ca are nevoie de de 8-9 zile de ingrijiri medicale&#8221. Cu acest act precum si cu o plangere, Elena Luca si fiul ei, Andrei, s-au prezentat ieri la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau.



&#8222Cum sa-l lovesc pe baiatul lui Luca?!”

Comisarul sef Virgil Ardeleanu sustine ca nu l-a atins nici cu o floare pe baiatul lui Gheorghe Luca, adjunctul inspectorului sef al IPJ Bacau. „Nu am avut nici un incident cu acesta, spune Gigi. Copilul lui Luca a parcat pe partea stanga. Erau mai multe masini in spate, care nu puteau trece. M-am dus la baieti si i-am intrebat a cui este masina. Le-am spus sa o ia din intersectie, dar baiatul lui Luca mi-a raspuns ca nu are chei. Cand m-am apropiat de masina, tanarul m-a avertizat sa nu pun mana pe ea ca vine taica-su. Mi-a zis ca-i baiatul lui Luca. Cum sa-l lovesc pe baiatul lui Luca? Daca-l loveam, cadea jos&#8221. Comisarul sef Virgil Ardeleanu sustine ca a fost intr-adevar un schimb de cuvinte dure, dar nu s-a pus problema unei batai. El spune ca in acest sens are si doi martori, persoanele in cauza fiind chiar avocati. „Nu permit ca un baiat sa-si bata joc de mine si sa-mi spuna ca nu stie a cui este masina, iar apoi ca nu are cheile de la ea&#8221, mai declara seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Bacau. Comisarul sef Ardeleanu spune ca nu este intimidat de faptul ca pe numele lui s-a depus o reclamatie la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau. „Nu are de ce sa-mi fie frica, deoarce nu sunt vinovat&#8221, sustine Gigi Ardeleanu.Seful lui Gigi Ardeleanu dar si al tatalui victimei acestuia este prefectul judetului Gabriel Berca. Despre incident el spune ca nu a luat inca o decizie. &#8222Nu am cum sa ma pronunt pana justitia nu se pronunta. Domnul Ardeleanu e angajatul Prefecturii. Astept sa vad rezultatele si voi lua o decizie. Nu pot acuza pe nimeni. In primul rand ma intereseaza activitatea profesionala a subordonatilor mei si apoi cea extraprofesionala in masura in care aduce atingere imaginii institutiei. E adevarat ca tin foarte mult la o conduita impecabila. Domnul Ardeleanu m-a informat despre incident, este insa varianta sa”, ne-a declarat Gabriel Berca.Scris de Lili ADOCHITEI



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img