19 septembrie 2024
EvenimentCASTIGATORI la Prima Ora

CASTIGATORI la Prima Ora

In luna cadourilor, TV Bacau si Radio Alfa i-au rasplatit pe bacauanii matinali. In prag de Mos Ajun, cei care au sunat la 0234.562.500 in luna decembrie si s-au inscris la concurs au asteptat, poate cu sufletul la gura, sa le surada norocul. Miza: cinci obiecte electrocasnice: doua aspiratoare, doua fiare de calcat si un filtru de cafea.
Bacauanii care urmaresc emisiunea matinala “Prima Ora“ au sunat in direct si pe parcursul lunii decembrie pentru a sta de vorba cu cei doi realizatori ai sai – Anca Seres si Florin Stefanescu, dar si pentru a se inscrie la un concurs cu premii binevenite in orice casa. Pe parcursul lunii decembrie aproape 200 de bacauani au intrat in direct si s-au inscris la acest concurs.
22 decembrie a insemnat in afara de citit si comentat subiecte din ziare si asteptata tragere la sorti, care i-a desemnat drept castigatori pe Sabina Tizu, Roxana Butnaras, Lacramioara Colfateanu, Mihaela Botezatu, Costica Breahna. Bucurosi si emotionati, castigatorii au venit la redactia Trustului Media Desteptarea pentru a-si ridica premiile. Si pentru ca tot e sarbatoare, au venit si cu urari: „Felicitari si viata lunga in continuare Trustului Media Desteptarea. In fiecare dimineata urmarim cu interes prezentarea stirilor si ne fac placere si comentariile celor doi realizatori. La multi ani!”, a spus Costica Breahna, castigatorul filtrului de cafea. Prima Ora va multumeste pentru fidelitate si interactivitate si va promite si in 2012 comentarii matinale cu „sare si piper”. Sarbatori fericite!
Anca Seres





spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img