20 septembrie 2024
Eveniment"Bacovienii" au absolvit

“Bacovienii” au absolvit

Ieri, 700 de absolventi ai studiilor de licenta si alti 200 ai studiilor de master, toti de la Universitatea „George Bacovia”, au marcat incheierea unui ciclu de studiu important. Acestia au marsaluit cu mandrie pe strazile din oras, dupa care au fost primiti pe acordurile imnului „Gaudeamus Igitur” in incinta universitatii.
„Este vorba despre a XV-a promotie a universitatii noastre. Sunt absolventi pe care noi ii consideram bine pregatiti. O relativa lipsa de locuri de munca nu ar trebui sa sperie pe nimeni. Pregatirea se face tot timpul si in mod cert va exista acel dezghet economic care le va asigura un loc de munca”, a declarat prof.univ.dr. Liviu Drugus, purtator de cuvant al institutiei. Aceeasi urare de a se integra cat mai usor pe piata muncii a adresat-o absolventilor si rectorul universitatii, prof.univ.dr. Dumitru Bontas, in discursul sau de felicitare. Discursurile si urarile au completat atmosfera de sarbatoare. Trei studenti au primit diplome speciale pentru faptul ca au incheiat cu primele medii in randul colegilor: Oana Maria Roman, Andreea Hizanu si Laura Blaj.

Un adevarat sef de promotie



Lider detasat a fost studenta Laura Blaj care a fost aleasa sefa de promotie a Universitatii „George Bacovia”, a Facultatii de Economia Afacerilor si a specializarii de marketing. In plus, ea a primit diplome si pentru faptul ca a fost student Erasmus si pentru ca s-a remarcat prin activitatile de voluntariat. „Sunt emotionata si nu ma asteptam. Au fost trei ani de munca, de cunoastere, in care am transformat relatia student–profesor in una de prietenie. Momentul cel mai semnificativ, pe care mi-l voi aminti, este tocmai acesta, faptul ca am fost sefa de promotie, discursul”, ne-a spus Laura Blaj. Aceasta a tinut ca pe langa cuvintele adresate colegilor sa ofere un buchet de flori mamei, cea care a fost alaturi de ea pe tot parcursul acestor ani. Nici alti colegi nu au terminat cu medii modeste. „Am incheiat facultatea cu media 9.60. Este o mare realizare, un rezultat foarte bun si sper sa gasesc un loc de munca. Am fost o echipa in facultate. A fost greu, dar si placut in acelasi timp”, ne-a spus si Bogdan Gurau, sef de promotie a specializarii Contabilitate si Informatica de Gestiune. La festivitatea de absolvire au participat oficialitati locale si numerosi invitati din alte institutii bacauane. Universitatea „George Bacovia” se poate mandri in 2010 cu trei sefi de promotie ai facultatilor de Contabilitate si Informatica de gestiune, Management si Economia Afacerilor, alti sase ai specializarilor si numerosi alti studenti care au dovedit implicare in viata comunitatii si spirit de echipa.

Andreea Lupascu


spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img