La Liceul Tehnologic „Grigore Antipa” Bacău s-a derulat marți, 29 ianuarie, o activitate din Proiectul județean Concurs „Cel mai bun patiser”, ce se adresează descoperirii celor mai talentați viitori patiseri, care, la terminarea studiilor, vor putea fi angajați în judeţul Bacău și nu numai.
Proiectul a fost coordonat de prof. Nadia Ciuche, maistrul instructor Mioara Bejan şi prof. Cristina Taraş.
Au participat, alături de elevii Liceului „Grigore Antipa”, şi cei de la Liceul Tehnologic Oneşti (coordonați de profesorii Cristinel Sprinteroiu, Ileana Sprinteroiu şi Vali Violeta Rotaru), Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron” (prof. Monica Budău) şi Şcoala Gimnazială „Maria Montesorri” (prof. Ancuţa Cotrubas).
Au intrat în concurs 61 de produse de patiserie, apreciate de juriul de specialitate care a avut o misiune nu tocmai ușoară în a-i desemna pe cei mai buni concurenți. Sponsori au fost firme din Bacău şi din Durău, care au răsplătit munca viitorilor maeştri cu premii în bani şi diplome.